Ce să pui în cozonac ca să aibă gustul copilăriei. Secretul să fie aromați și pufoși
Publicat:Sarbatorile se apropie cu pași repezi, iar cele mai multe gospodine se gandesc deja la preparatele cu care sa ii surprinda pe cei dragi. Cozonacul este cel care nu lipsește de pe masa de Craciun, insa puțini știu cum sa-l prepare ca sa aiba gustul copilariei și sa fie aromați, dar și pufoși.
Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…
Sursa articol: spynews.ro
Stiri pe aceeasi tema
Cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit. Secretul ca sa iasa babani și foarte aromați
15:50, 03.05.2024 - In aceasta perioada, pe langa bunațile culinare tradiționale din carne de miel, precum drob-ul, friptura și alte asemenea preparate, cozonacul este la loc de cinste in bucataria romanilor. Sunt multe rețete, dar printre ele se regasește și cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit, air…
Tichete Paste 2024: Cați bani pot primi angajații, in plus, de sarbatorile pascale
14:25, 26.04.2024 - Tichete Paste 2024: Cați bani pot primi angajații, in plus, de sarbatorile pascale Tichete Paste 2024: Cați bani pot primi angajații, in plus, de sarbatorile pascale Chiar daca bonusurile de Paste nu sunt atat de populare ca primele de Craciun, perioada care coincide cu bilantul unui an, exista diverse…
Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum
14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…
Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret
10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…
Ce sa pui la piure in loc de lapte. Cele 6 alternative care te vor surprinde
23:01, 05.04.2024 - Cel mai bun piure se obține cu mici secrete. In primul rand, opteaza pentru cartofi cu o textura bogata in amidon. Un alt truc consta in fierberea cartofilor in apa sarata. Pune-i taiați intr-o oala mare cu apa sarata și fierbe-i pana cand devin moi. Este important sa nu fierbi excesiv cartofii, deoarece…
Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul
18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…
La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși
13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…
Cum faci cei mai pufoși mucenici moldovenești. Secretul ca sa se pastreze proaspeți
09:41, 06.03.2024 - Pe data de 9 martie, gospodinele din intreaga țara se pregatesc de Mucenici, o tradiție binecunoscuta in religia creștin-ortodoxa, care are loc imediat dupa incheierea sarbatorii Babele de Martie. Aceasta zi este insoțita de pregatirea celor mai gustoase rețete de mucenici, iar una dintre cele mai cunoscute…