Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să pui în borcanele cu foi de varză murată pentru sarmale. Ingredientele care le dau gustul perfect

Publicat:

In general, romanii iși pun varza murata pentru sarmale la butoi, insa aceasta mai poate fi pusa și la borcan, respectiv doar frunzele. Gospodinele pricepute au dezvaluit ce sa pui in borcanele cu foi de varza murata pentru sarmale. Ingredientele care le dau gustul perfect. Cum se pun frunzele de varza la murat Romanii obișnuiesc […] The post Ce sa pui in borcanele cu foi de varza murata pentru sarmale. Ingredientele care le dau gustul perfect appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce poți face ca sa nu ți se arda cozonacii deasupra? Trucul pe care il folosesc gospodinele

19:15, 30.04.2024 - Ce sa faci ca sa nu ți se mai arda cozonacul. Chiar daca il framanți și pregatești totul ca la carte, daca la final se face scrum, ai muncit degeaba. Afla la ce truc trebuie sa apelezi daca vrei sa ai un preparat perfect. Trucuri pentru un cozonac perfect copt Secretele prepararii cozonacului perfect…

Proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf. Asa va avea gustul perfect

16:20, 28.04.2024 - Unul din preparatele cel mai des intalnite pe msa romanilor, este fara indoiala salata de boeuf, dar, ca la orice preparat, este importanta cantitatea de ingrediente pe care o folosești. In cazul de fața, vorbim despre proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf, iar daca ții cont…

Cum pregatesc gospodinele din Ardeal cartofii țaranești de post. Ingredientul care le transforma total gustul

17:15, 17.04.2024 - Cum sa pregatești cartofi țaranești ca in Ardeal, potriviți pentru perioada de post. Ce ingredient sa folosești pentru a transforma gustul legumelor in unul cu totul savuros. O poți face in ciuda restricțiilor. Cat de simplu este sa prepari cartofii țaranești Uneori, un preparat simplu e mai bun decat…

Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce

14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…

Cand se arunca varza murata, de fapt. Trucul pentru a nu deranja vecinii cu mirosul

15:51, 30.03.2024 - Vrei sa arunci muraturile, fara a deranja vecinii? Indiferent daca locuiești la bloc sau la casa, avem soluția perfecta pentru tine. Ai nevoie de un singur ingredient pe care sa-l adaugi in moarea de varza murata, astfel incat sa neutralizezi mirosurile neplacute. Cum trebuie sa procedezi. De ce se…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?