Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 19, sezonul 5! Denisa l-a părăsit pe Adrian: ”M-am îndrăgostit de Andi!”

Publicat:

Episodul 19 al emisiunii ”” i-a adus fața in fața pe Denisa și pe Adrian, care au avut parte de confruntarea finala inainte de a parasi insula, dupa 20 de zile petrecute pe resorturi diferite alaturi de ispite.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine sunt concurenții de la Insula Iubirii sezonul 8. Lista completa cu participanții 

13:20, 25.04.2024 - Fanii show-ului Insula Iubirii au motive de bucurie, pentru ca sezonul 8 se pregatește de debut pe micile ecrane. Cinci cupluri se pregatesc de experiența vieții lor, punandu-și la incercare relația timp de 21 de zile, rezistand tentațiilor și neștiind ce face partenerul lor pe cealalta insula. Iata…

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitata, Irina-Margareta Nistor (sezonul 3, episodul 28)

10:35, 01.04.2024 - A tradus peste 3000 de filme, dublate, in secret, timp de 5 ani. Nu i-a fost teama de Vest, pentru ca de acolo venea cultura, pe care in timpurile negre ale vechiului regim nu o mai putea obține decat prin carți și marele ecran.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arata mama Biancai Giurca. Acestea seamana ca doua picaturi de apa

14:20, 22.03.2024 - Bianca Giurca, fosta concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7, se mandrește cu o mama superba. Asemanarea dintre cele doua este uriașa. Se pare ca tanara a moștenit frumusețea de la femeia care i-a dat viața.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Ce se intampla in casnicia dintre Radu Valcan și Adela Popescu. Sunt impreuna de 14 ani. „Sunt multe provocari, ca in orice relație”

14:30, 23.02.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna trei copii și o casnicie solida. Radu Valcan se pregatește intens pentru sezonul 8 „Insula Iubirii”.In cadrul unui interviu acordat revistei Unica, prezentatorul de la Antena 1 a spus cat de greu ii este…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5 din sezonul 3. Tina Duceac: „Visele mele s-au naruit in mașina de spalat!”

23:06, 15.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?