Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce pedeapsă a primit un militar în termen după ce a bătut fără milă un minor de 15 ani

Publicat:

Un militar in termen, al Brigazii 3 , a fost condamnat la 11 ani si 6 luni inchisoare. El a fost invinuit de vatamare intentionata grava si incalcarea regulilor statutare cu privire la relatiile dintre militari.

In 2014, in timpul concediului, aflandu-se in curtea si a Casei de Cultura a Universitatii de Stat din Moldova, soldatul a provocat un conflict cu un minor. Ulterior, acesta i-a aplicat multiple lovituri cu mainile si picioarele in diferite parti ale corpului. Minorul in varsta de 15 ani s-a ales cu traumatisme grave.

Pe 27 iunie…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Și-a maltratat copiii vitregi, iar pe unul l-a aruncat de pe pragul casei: Ce sentința a primit un barbat din Falești

16:00, 14.05.2024 - Un barbat de 44 de ani din Falești, acuzat de violența in familie a fost condamnat la 1 an de inchisoare. Potivit informațiilor, individul și-a maltratat fiii vitregi in varsta de 4 și 5 anișori, o perioada nedeterminata de timp.

Mesajul lui Bogdan Loghin catre radauțeni: „Veți avea in fața și cel mai mare aparator al Radauțiului și un primar care va lucra de dimineața pana seara pentru acest municipiu”

16:31, 13.05.2024 - Primarul din Radauți, Bogdan Loghin, le-a transmis radauțenilor ca daca va fi ales pentru un nou mandat va lucra in continuare de dimineața pana seara pentru acest dezvoltarea acestui municipiu. La lansarea candidaturii pentru un nou mandat care a avut loc intr-o sala plina a Casei de Cultura din Radauți,…

Condamnare pentru Sorina Pintea. Fostul ministru a primit 3 ani și 6 luni inchisoare, cu executare.

18:35, 26.04.2024 - Sentința dura pentru Sorina Pintea, fost ministru al Sanatații. Trimisa in judecata pentru fapte de corupție, Pintea a primit 3 ani și 6 luni inchisoare, cu executare. „In baza … C.pen., condamna inculpata P.S., la pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare, cu executare in regim privativ de libertate,…

Comerciantii de combustibili din Ungaria au primit termen de doua saptamani sa scada pretul la carburanti

09:01, 26.04.2024 - Guvernul ungar a acordat un termen de doua saptamani comerciantilor de carburanti pentru a reduce din proprie initiativa preturile carburantilor la nivelul mediei regionale, a anunțat joi Ministerul Economiei de la Budapesta. In caz contrar, va interveni guvernul.

Deces suspect in parcul Casei de Cultura: Un barbat a fost gasit mort de polițiști

07:35, 12.04.2024 - Un barbat a fost gasit mort, joi seara, intr-un parc din municipiul Constanta, iar politistii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele decesului.Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au anuntat ca, joi, la ora 23.

Maria Andriuța: "In școlile din Moldova trebuie crescut nivelul de cultura"

10:10, 04.03.2024 - Trebuie sa investim nu doar in educația artistica, ci și in ridicarea nivelului de cultura in școlile din Moldova. O astfel de opinie a exprimat Maria Andriuța, vicedirector al Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare "Joc", in cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul…

Cel mai cunoscut activist pentru drepturile omului in Rusia, noua victima a represiunii lui Putin: ce sentința a primit

13:01, 27.02.2024 - Oleg Orlov, membru de vaza al apararii drepturilor omului in Rusia și cofondator al ONG-ului Memorial, a fost condamnat la doi ani și jumatate de inchisoare pentru critici formulate impotriva armatei ruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?