Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce este gușa polinodulară și cum se manifestă această boală

Publicat:

Gusa polinodulara este o afectiune destul de frecventa, mai ales in randul femeilor. Transformarea chistica si nodulara a tiroidei inseamna cresteri anormale in glanda tiroida. Despre metodele de diagnostic si tratament am discutat cu dr. Roxana Boanța, medic specialist Chirurgie endocrina.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare. Cum se manifesta aceasta boala și cum se poate trata

06:05, 30.03.2024 - 30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare. Cum se manifesta aceasta boala și cum se poate trata 30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare sau Ziua Mondiala a Persoanelor Bipolare este un eveniment anual dedicat conștientizarii și ințelegerii tulburarii bipolare și a impactului…

26 Martie – Purple Day sau Ziua Internaționala a Luptei impotriva Epilepsiei

09:20, 26.03.2024 - Anual, Ziua Internaționala a Luptei impotriva Epilepsiei este marcata la data de 26 Martie. Aceasta zi internaționala a fost instaurata pentru a se conștientiza importanța conștientizarii epilepsiei la nivel mondial. Ce este epilepsia? Epilepsia reprezinta o afecțiune a sistemului nervos central. Boala…

'Boala papagalului' se raspandește la om in Europa. Cum se manifesta infecția care poate provoca pneumonie sau endocardita

09:50, 07.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) a avertizat intr-un buletin lansat marți asupra creșterii cazurilor de psitacoza in Europa, scrie Rai News, citat de Rador Radio Romania. Austria, Danemarca, Germania, Suedia și Olanda au raportat in cursul anului 2023 și in primele luni ale anului 2024 cazuri…

Cele mai frecvente 3 simptome ale cancerului de tiroida pe care nu ar trebui sa le ignori 

17:51, 27.02.2024 - Cancerul tiroidian este o creștere anormala a celulelor tiroidiene ce are potențialul de a se raspandi in alte parți ale corpului. Acesta se dezvolta in momentul in care celulele tiroidiene care formeaza glanda in forma de fluture ce este situata dedesubtul corzilor vocale aduna mutații genetice care…

Cum se manifesta turistofobia, boala localnicilor care s-au saturat de Airbnb, și ce efecte are in Romania

17:25, 23.02.2024 - Peste 1.165.523 de turiști straini s-au cazat pe plaiurile mioritice in primele șapte luni ale 2023. Cu precadere ne viziteaza italienii, germanii, israelienii și americanii, atrași in special nu doar de Capitala, ci și de zonele montane sau cele din preajma Deltei Dunarii.

Recomandari privind prevenirea bolilor la albine. Ce trebuie sa știe apicultorii din Maramureș

17:41, 21.02.2024 - Maramureșul are numeroși apicultori, mierea de albina fiind extrem de cautata de maramureșeni, dar nu numai. Ce este de știut este ca apicultura, in Romania este favorizata de o clima blanda si de o natura darnica, cu plante melifere variate, cu paduri intinse de tei si salcami, cu suprafete mari cultivate…

Cat de mult a afectat relația Nicoletei Nuca cu iubitul ei dupa ce a fost diagnosticata cu ADHD: “Incerc sa vorbesc cu el” VIDEO EXCLUSIV

13:45, 14.02.2024 - Nicoleta Nuca este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din Romania. Deși are succes in cariera și este implinita pe plan personal alaturi de partenerul ei, artista sufera de o boala neurologica ce-i afecteaza viața. Nicoleta a fost diagnosticata recent cu ADHD, boala ce-i afecteaza capacitatea…

Intervenții in boala arteriala periferica

13:10, 14.02.2024 - Pacienții cu boala arteriala periferica au un flux sanguin insuficient la nivelul țesuturilor. Revascularizarea in aceste cazuri presupune și o procedura de Bypass despre care ne vorbește astazi dr. Bogdan Munteanu, medic primar Chirurgie cardiovasculara.


Ce parere ai despre aceasta stire?