Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce decolteu! Uite ce rochie sexy a purtat Laura Cosoi!

Publicat:

a pasit pe covorul rosu de la evenimentul monden al anului intr-o tinuta foarte frumoasa compusa dintr-o fusta cu imprimeu oriental si o camasa alba vaporoasa.

Tinuta este semnata Dolce & Gabanna si i-a fost trimisa insusi designerul , pe care Andreea l-a cunoscut recent la , cu ocazia unei calatorii de afaceri.

Este una din cele mai frumoase tinute purtate vreodata de . Fusta este superba, iar topul vaporos si cureaua din talie vin frumos pe silueta ei.

a ales foarte bine si accesoriile, o pereche de sandale…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Iordache și Cristian Chirița se casatoresc civil pe 8 iunie. Ce rochie a ales fosta gimnasta pentru eveniment

15:50, 24.05.2024 - Larisa Iordache și Cristian Chirița se casatoresc civil pe 8 iunie, iar fosta gimnasta a dat noi detalii despre eveniment. Sportiva a dezvaluit cum arata rochia și can va avea loc nunta. Larisa Iordache se afla pe ultima suta de metri cu organizarea petrecerii pentru cununia civila„E greu, dar nu imposibil!…

Andreea Marin, superba intr-o rochie indrazneața. Detaliul care i-a fermecat pe fani, și-au scos telefoanele ca sa o filmeze

15:01, 23.05.2024 - Andreea Marin a prezentat recent gala „Nu exista nu se poate”, la Palatul Parlamentului. Pentru aceasta ocazie, vedeta a purtat o rochie indrazneața, care i-a fermecat pe toți cei prezenți in sala. Pe rețelele de socializare, Andreea Marin a publicat mai multe poze de la eveniment, iar fanii au fost…

Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei

09:11, 22.05.2024 - Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei Continue reading Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei at Tabu.

Cele mai spectaculoase ținute de la MET Gala 2024. Zendaya a stralucit intr-o rochie inedita

09:40, 07.05.2024 - MET Gala reunește celebritațile din toate domeniile la New York pentru un eveniment fastuos. Ținutele au fost spectaculoase și au atras toate privirile pe covorul roșu. Iata cum s-au imbracat vedetele de la Hollywood!

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

ȚINUTA FEMININA Camașa alba, un articol vestimentar obligatoriu

13:36, 05.03.2024 - Unul dintre articolele vestimentare care nu trebuie sa-i lipseasca din garderoba unei femei, camasa alba, a devenit piesa must-have care trebuie sa faca parte din tinute. The post ȚINUTA FEMININA Camașa alba, un articol vestimentar obligatoriu first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?