Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a pățit un român cazat într-un hotel de 4 stele din Bulgaria. Nu va mai merge niciodată acolo: „Sărăcie la bani mulţi”

Publicat:

este unul dintre acele locuri – in mare parte nedescoperite și neatinsa de progres, cu munți alpini frumoși și vederi superbe. Cand spui Bulgaria, te gandeșit la multele plaje cu nisip fin, lacuri glaciare albastre, cascade uimitoare, pajiști insorite, priveliști fantastice și trasee montane ce merita explorate. Fascinat de atracțiile țarii vecine, un […] The post Ce a pațit un roman cazat intr-un hotel de 4 stele din Bulgaria. Nu va mai merge niciodata acolo: „Saracie la bani multi” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luptatorul Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional din Bulgaria

08:35, 29.04.2024 - Luptatorul de stil greco-roman Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional „Petko Sirakov - Ivan Iliev”, rezervat sportivilor sub varsta de 23 de ani, care a avut loc in orașul Sofia, Bulgaria.

Rușine romaneasca: Alexandru Corneschi a alergat la Boston, cazat la un hotel cu baia la comun EXCLUSIV

07:11, 24.04.2024 - Federația de Atletism e finanțata de stat cu 800.000 de euro pe an. Și, totuși, unul dintre cei mai buni maratoniști din istoria Romaniei s-a dus in America, fara nicio susținere din partea forului de specialitate. Chiar și așa, a obținut un rezultat formidabil, fiind al treilea european din cursa.

Adi de la Valcea, concediu dat peste cap! Ce a pațit dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate

13:50, 10.04.2024 - Adi de la Valcea a povestit pe rețelele de socializare ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate. Mesajul acid al cantarețului roman a luat amploare in mediul online. Iata despre ce este vorba!

Drum lin spre stele, draga colega

12:30, 31.03.2024 - Cel de Sus pare ca vrea cu tot dinadinsul sa-si faca o redactie puternica in Ceruri si a chemat-o alaturi de el si pe colega Ana Maria Rebegia. Dupa Nicu Stanciu, Tatiana Munteanu, Costica Calimac, Ioan Cretu, Tudor Ciobotaru, Ion Asavei, si Ana Maria a plecat la stele sa completeze un colectiv redactional…

Mesajul lui David Popovici, dupa ce s-a aflat ca va avea paza privata si va sta la un hotel de lux, la Paris. „Este o cazare de 3 stele, o decizie de echipa”

21:35, 29.03.2024 - Campion european, mondial, deținator de record mondial, sportivul roman se pregatește pentru cea mai importanta competiție a carierei sale. In urma informațiilor aparute in spațiul public, a simțit nevoia sa reacționeze. Care a fost mesajul lui David Popovici, dupa ce s-a aflat ca va avea paza privata…

De ce a ales David Popovici sa fie cazat in afara Satului Olimpic la JO 2024? „Este important ca un sportiv sa aiba liniștea necesara pregatirii”.

19:50, 29.03.2024 - Inotatorul roman David Popovici (19 ani), fost campion european si mondial, precum si recordman mondial, a confirmat ca la Jocurile Olimpice de la Paris va fi cazat in afara Satului Olimpic si ca va beneficia de protectie privata.

Ce poveste! Singura regizoare de etnie roma: „Mama mea mi-a pus stele in ochi ca sa vad dincolo de saracie”

19:15, 29.03.2024 - Ea este Alina Șerban. O tanara regizoare, singura de etnie roma, care și-a purtat mereu in suflet povestea aproape deloc cunoscuta, a unei copilarii greu incercate. De la fetița de 11 ani care se juca in curtea unei case de chirpici, dintr-un cartier bucureștean, Alina este, azi, la 36 de ani, o regizoare…


Ce parere ai despre aceasta stire?