Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz unic în lume! Cocoşul cu penele făcute "PERMANENT"

Publicat:

Un chinez se mandreste ca are in curte un cocos unic in lume. Ceea ce-l diferentiaz de celelalte pasari este penajul sau deosebit, scrie .

Fermierul spune ca l-a crescut de mic, cand era un cocos "normal", insa pe masura ce a crescut penajul sau a devenit "permanent".

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Fostul fotbalist Nicklas Bendtner vorbeste despre greselile facute in cariera: Mi-am cheltuit toti banii

22:31, 03.06.2024 - Danezul Nicklas Bendtner si-a schimbat viata de cand s-a retras din fotbal, in 2021. Chinuit de accidentari si probleme juridice, fostul atacant de la Arsenal si Juventus a afirmat, pentru Daily Mail, ca pasiunea sa pentru vin l-a costat scump."Mi-am cheltuit toti banii.

Cele cinci semne care iți arata ca relația ta s-a terminat și ar trebui sa pleci: „Cand a fost ultima data cand te-ai simțit apreciat” VIDEO

16:01, 30.05.2024 - Un expert in intalniri a dezvaluit cele cinci semne care iți arata ca relația ta s-a incheiat și ca scanteia dintre tine și partenerul tau a disparut pentru totdeauna, relateaza Daily Mail.

O prima ancheta in cazul deceselor de la spitalul Sf. Pantelimon arata ca acuzațiile sunt false și facute din razbunare

18:35, 17.04.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat intr-un comunicat de presa ca verificarile efectuate la spitalul Sf. Pantelimon din Capitala au luat sfarșit. Concluzia? Intre directorul de ingrijiri medicale și un medic de la ATI ar fi existat „acțiuni de harțuire”.

Trei copii risca pedeapsa cu moartea

14:00, 08.04.2024 - Trei copii risca pedeapsa cu moartea in China pentru ca și-au batut pana la moarte colegul de clasa de 13 ani, scrie Daily Mail. Cei trei suspecți, toți cu varsta sub 14 ani la momentul crimei, sunt acuzați ca și-au intimidat colegul de clasa, numit doar Wang, pe o perioada lunga de timp, inainte de…

Superstiții de 1 aprilie. Ce nu e bine sa faci de Ziua Pacalelilor

09:25, 28.03.2024 - Superstiții de 1 aprilie. Ce nu e bine sa faci de Ziua Pacalelilor. Ziua de 1 aprilie este ziua pacalelilor. Ce nu e bine sa faci astazi? In primul rand deja se știe ca de 1 aprilie se fac farse. Pe de alta parte, acestea nu se fac oricand, conform superstițiilor. Exista mai multe lucruri pe care nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?