Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ TERIFIANT! O minoră bolnavă de leucemie a fost obligată să se PROSTITUEZE

Publicat:

Procurorii DIICOT din Vrancea au reținut cinci barbați acuzați ca racolau și chiar rapeau persoane majore și minore pe care le obligau sa practice prostituția, una dintre victime fiind bolnava de leucemie, scrie digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Craiovean retinut pentru trafic de minori

17:30, 10.04.2024 - Polițiștii Brigazii de Combatere a Criminalitații Organizate Craiova, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au documentat, pe 9 aprilie, activitatea infracționala a unui barbat, cercetat pentru infracțiunea de trafic de minori. Acesta a a obligat o minora de 16 ani sa se…

El este Florin Dița, barbatul mort in accidentul terifiant din Urechești! Șoferul de 38 de ani a lasat in urma doi copii și a avut o poveste trista / FOTO

22:10, 12.03.2024 - Un accident rutier ingrozitor s-a produs, in urma cu doua zile, in Vrancea. Florin Dița a murit la varsta de 38 de ani, dupa ce a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Tatal barbatului mort a facut declarații dureroase despre fiul sau. Florin Dița a avut un trecut greu de imaginat.

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.


Ce parere ai despre aceasta stire?