Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz şocant. Moş Crăciun a murit în timp ce dădea cadouri copiilor VIDEO

Publicat:

Un Moș Craciun a murit luni in timpul unei serbari, intr-o gradinița din Siberia, Rusia. Barbatul a acuzat dureri in piept și s-a prabușit la podea, relateaza .

Cunoscut in Rusia ca , sau Moș Gerila, Moș Craciun era la o serbare tradiționala ruseasca intr-o gradinița din orașul siberian Kemerovo.

„Barbatul a acuzat ca ii este rau, a fost transportat de o ambulanța dar a murit inainte sa ajunga la spital”, a spus o sursa medicala, sub protecția anonimatului, potrivit presei locale citate de .

Agenția Interfax a precizat ca barbatul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A murit varul lui Putin. Cine a fost Evgheni Putin și cum e conectata familia sa la oligarhia rusa

19:30, 12.03.2024 - Evgheni Putin, varul președintelui rus Vladimir Putin, a murit, scrie presa din Rusia. Acesta implinise 91 de ani la sfarșitul lunii februarie.  Acesta a fost inmormantat pe 10 martie. Evgheni Putin a lucrat mult timp ca urolog in Ivanovo. Mai tarziu s-a mutat in Suzdal. Potrivit Nexta, fiul lui Evgheni…

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzica populara! A fost gasit fara suflare in propria locuința / FOTO

20:00, 27.02.2024 - Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare! un cunoscut cantareț de la noi și-a pierdut viața, in urma cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan.

Dupa ce a acuzat Rusia ca nu a aparat-o, Armenia cumpara arme din Franța: „Parteneri care sunt cu adevarat furnizori de securitate”

11:55, 23.02.2024 - Armenia a semnat vineri un contract pentru achizitionarea de pusti de precizie cu compania franceza PGM, precum si o scrisoare de intentie pentru pregatirea ofiterilor armeni, in momentul in care Erevanul incearca sa-si reduca dependenta fata de Moscova, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Planul Kremlinului pentru a sufoca orice reacție a rușilor dupa moartea lui Navalnii. E luata in calcul „o opțiune foarte cinica”

12:35, 20.02.2024 - Autoritațile de la Moscova fac in prezent eforturi pentru a se asigura ca valul de emoție și furie starnit de moartea in inchisoare a celui mai important opozant al Kremlinului nu va impiedica in niciun fel realegerea lui Vladimir Putin la scrutinul de luna viitoare. Reținerea trupului neinsuflețit…

O scriitoare i-a lasat lui Vladimir Putin o avere colosala! De ce a ales sa faca acest gest

18:10, 15.02.2024 - O scriitoare i-a lasat lui Vladimir Putin o avere colosala! De ce a ales sa faca acest gest Un cunoscut critic de arta, dar și scriitoare rusa, a murit la data de 11 februarie, la varsta de 99 de ani. Femeia deținea o colecție unica de arta și l-a ales pe Vladimir Putin ca moștenitor.Nina…

Putin ar fi primit moștenire o colecție de arta de 2 miliarde de dolari de la un critic de arta care a murit

17:56, 15.02.2024 - Nina Moleva, renumit critic de arta din Rusia, a murit la varsta de 98 de ani. Se speculeaza ca misterioasa colecție de lucrari pe care o detinea, care ar valora 2 miliarde de dolari, ii va ramane mostenire lui Vladimir Putin, scrie The Moscow Times, citat de observatornews.ro .

Un legendar portar de la Real Madrid, Miguel Angel Gonzalez Suarez, a murit la 76 de ani

15:11, 06.02.2024 - Miguel Angel Gonzalez Suarez, mai cunoscut sub numele de Miguel Angel, legendarul portar al echipei Real Madrid intre anii '70 si '80, a murit la varsta de 76 de ani, informeaza news.ro.  “El Gato“ (Pisica), asa cum era cunoscut, suferea de SLA (scleroza laterala amiotrofica), pe care el insusi a anuntat-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?