Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câte lingurițe de sare se pun la zacuscă, de fapt. Trucul folosit de gospodine de peste 20 de ani

Publicat:

Toamna este sezonul in care culegem roadele muncii de peste vara. Gospodinele pregatesc cele mai bune preparate pentru a le putea consuma in iarna care vine. Unul dintre aceste preparate este zacusca. Fie ca vorbim despre clasica zacusca de vinete sau de cele mai speciale cum sunt cele de ghebe sau de dovlecei, zacusca ramane in topul preferințelor pentru mulți romani. Haideți sa vedem ce secrete aflam pentru ca zacusca sa iasa de nota 10. Zacusca de vinete Pregatita din timpul toamnei pentru iarna, zacusca este un preparat pe care il poți consuma ușor, in diverse situații, chiar și la serviciu.…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Siegfried Mureșan: Ne batem pentru Romania, venim cu soluții. Vrem ca oamenii sa fie puternici, bine informați

23:21, 10.05.2024 - "Avem libertate de exprimare, libertatea presei. Putem susține pe cine dorim, putem critica pe cine dorim. Toate acestea sunt valori europene. Avem fonduri europene care dezvolta comunitațile locale și cred ca este important ca in aceasta campanie noi sa fim cel mai pro-european partid din Romania.Noi…

Ce poți face ca sa nu ți se arda cozonacii deasupra? Trucul pe care il folosesc gospodinele

19:15, 30.04.2024 - Ce sa faci ca sa nu ți se mai arda cozonacul. Chiar daca il framanți și pregatești totul ca la carte, daca la final se face scrum, ai muncit degeaba. Afla la ce truc trebuie sa apelezi daca vrei sa ai un preparat perfect. Trucuri pentru un cozonac perfect copt Secretele prepararii cozonacului perfect…

Prefectul Teo Cioarba despre gospodinele care vand bunatați de Paște: „In lipsa unor plangeri nu putem face descinderi in locuințe private”

14:46, 24.04.2024 - In cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de astazi au fost aduse in discuție gospodinele care in preajma sarbatorilor vand prajituri, platouri sau chiar mese intregi. Potrivit prefectului Teo Cioarba acestea nu pot fi prinse decat cu ajutorul bistrițenilor care fac sesizari in acest caz. Instituțiile…

Secretul pentru un leandru plin de flori pana la toamna. Ce trebuie sa faci

16:35, 19.04.2024 - Leandrul este una dintre cele mai frumoase plante pe care le poți avea in gradina, apartament sau pe balcon. Dar știi secretul pentru un leandru plin de flori pana la toamna? Acesta este un secret pe care doar cei mai pricepuți gradinari il știu. Trucul este simplu și la indemana tuturor.  Secretul…

Ce sa presari la radacina rasadurilor de vinete pentru a creste mari cat mai repede. Asa nu vor deveni nici amare

21:25, 03.04.2024 - Playtech Știri iți explica ce sa faci cu solul din gradina, inainte sau in timpul plantarii, pentru ca vinetele sa creasca rapid și mari. Trucul pe care sa-l aplici. Te vei bucura de recolta bogata la toamna. Cand se planteaza vinetele in gradina Vinetele sunt legume ușor de cultivat. Unele soiuri sunt…

Trucul prin care vei inmulți trandafirii din curtea ta. Secretul sta intr-un detaliu important

23:05, 02.04.2024 - Inmulțirea trandafirilor se face cel mai bine prin plantarea tulpinilor verzi sau a butașilor sanatoși in curte. Secretul prinderii lor și dezvoltarii corespunzatoare sta in modul de taiere a plantei. Playtech Știri iți explica modul in care trebuie sa procedezi ca florile sa supraviețuiasca inradacinarii.…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…


Ce parere ai despre aceasta stire?