Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Scărlătescu, despre începurile sale în bucătărie: "Un an de zile am fost şi eu şef… şeful cartofilor"

Publicat:

"Aveam vreo șapte ani cand am gatiti prima oara, eram la Brașov și am sunat-o pe bunica. Am stat cu ea la telefon pana am facut o tocanița de cartofi. A fost cea mai scumpa mancare pe care am gatit-o vreodata, pentru ca factura de la telefon era enorma. Nu aveam nici speaker, așa ca ascultam ce imi spunea, mergeam și executam, mai reveneam pentru o intrebare… Va dați seama cat a durat.

 Am lucrat prima oara la Hotel Flamingo din , eram un fel de bellboy. Aici l-am cunoscut și pe chef-ul de care voi povesteați mai sus. Un an de zile am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred ca…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce se mananca la manastire in Postul Paștelui: alimentul care nu lipsește de pe masa

11:40, 21.03.2024 - Se respecta toate dezlegarile, asa ca in zilele de peste se mananca numai peste. Uleiul se consuma cu multa chibzuinta in post, fiind zile in care mancarea se face fara ulei.Se consuma alimente de sezon. In Postul Pastelui, temelia alimentatiei o reprezinta cartofii, fasolea, ciupercile (si proaspete,…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

11:16, 21.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

16:25, 20.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Rețeta de mucenici muntenești fierți. Preparatul care iți va incanta papilele gustative pe data de 9 martie

10:45, 09.03.2024 - Astazi, pe data de 9 martie 2024, sunt sarbatoriți Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Pentru aceasta zi de sarbatoare ți-am pregatit o rețeta simpla de mucenici muntenești fierți. Este preparatul care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de paste cu sos de ardei. Preparatul este simplu și rapid

18:55, 25.02.2024 - Pastele sunt des consumate de romani datorita versatilitații lor. Ele sunt delicioase și se pot combina cu o mulțime de ingrediente pentru ca rezultatul sa fie unul delicios. Rețeta de mai jos se prepata foarte simplu, iar, cu ajutorul ei ii vei surprinde pe cei dragi.

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?