Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Popescu speră să fie măcar prefect dacă vicepreşedinte de CJ nu s-a putut

Publicat:

se pregateste sa preia conducerea , dupa ce a ratat functia de vicepresedinte la . Numele acestuia apare intr-o stenograma a unei sedinte a PNL facuta ieri publica. Din discutii reiese ca se doreste ca actualul prefect, sa fie inlocuit cu , iar schimbarea este asteptata a se [...]

Citeste articolul mai departe pe vranceamedia.ro…  

Sursa articol: vranceamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Doina Federovici: „Candidatul PNL la Consiliul Județean m-a jignit public, deși macar din respect fața de o femeie, ar fi trebuit sa aiba o alta conduita”

13:30, 24.05.2024 - (P) Doina Federovici: „Candidatul PNL la Consiliul Județean m-a jignit public, deși macar din respect fața de o femeie, ar fi trebuit sa aiba o alta conduita” „Dupa ce m-a jignit ieri, domnul Iftime recidiveaza spunand ca fugim de dezbatere. Ce dezbatere? Nu a propus nicio dezbatere. A propus un scandal.…

Napoli trebuie sa invinga Fiorentina spre a mai spera macar la Conference League

15:50, 16.05.2024 - Campioana din sezonul trecut din Serie A, Napoli, risca sa nu prinda un loc de cupe europene in ediția 2024-2025. Aflata pe poziția a 9-a in clasament, Napoli poate obține cel mult un loc de Conference League.

Schimbari majore la Consiliul Județean. Liberalii care se bat pentru funcția de vicepreședinte: Radu Rațiu, Maria Forna, Bashar Molhem și Marinela Marc/Cine are cele mai mari șane?

11:10, 19.04.2024 - Continue reading Schimbari majore la Consiliul Județean. Liberalii care se bat pentru funcția de vicepreședinte: Radu Rațiu, Maria Forna, Bashar Molhem și Marinela Marc/Cine are cele mai mari șane? at Info real.

Scandal la un liceu renumit din București. Un profesor le-a dat elevilor un test pe care nici macar el nu l-a putut rezolva

17:05, 17.04.2024 - Este scandal la un liceu renumit din Capitala, dupa ce un profesor de matematica le-a dat elevilor de clasa a noua un test, pe care nici macar el nu l-a putut rezolva. Unul dintre exerciții era greșit, iar punctajul maxim ajungea la nota 10.50. Revoltați, parinții au depus plangeri la școala, inspectorat…

VIDEO. Explozie uriașa la o fabrica din Columbia. Fumul negru a putut fi vazut de la kilometri distanța

08:05, 09.03.2024 - Explozie uriașa la o fabrica situata intr-un port de pe coasta de nord a Columbiei. Flacarile au cuprins cladirea in doar cateva minute, dupa care s-au extins la alte doua. Totul in timp ce o coloana de fum negru a acoperit cerul pe o raza de cațiva kilometri.

Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom ști niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0

22:55, 08.03.2024 - UTA nici nu s-a ajutat și nici nu a fost ajutata de rezultatele din aceasta seara. Gruparea aradeana a facut un meci foarte slab pe... The post Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom ști niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom știi niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0

22:45, 08.03.2024 - UTA nici nu s-a ajutat și nici nu a fost ajutata de rezultatele din aceasta seara. Gruparea aradeana a facut un meci foarte slab pe... The post Ca n-au vrut sau ca n-au putut nu vom știi niciodata, dar macar am sperat: Dinamo – UTA 1-0 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Oraș impanzit de radare fixe. Municipalitatea spera ca la nivel local sa faca ceea ce nu s-a putut face pe național

12:50, 02.03.2024 - Administrația publica locala a unui cunoscut municipiu din țara crede ca a gasit soluția impotriva vitezomanilor - radarele fixe cu afișaj electronic. Doar ca legislația naționala are cateva hibe in aceasta privința.


Ce parere ai despre aceasta stire?