Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Botezatu, în grupa de risc a infectării cu coronavirus: "Mă sperie, am probleme cu inima, iar de la operaţie nu a trecut mult"

Publicat:

”Sunt O.K., dar traversam cu totii o perioada dificila, stam in casa si iesim doar daca este absolut necesar. Faptul ca nu mai ies si activitatea mea este redusa efectiv la maximum ma face sa ma simt, uneori, usor inutil, dar imi gasesc tot felul de treburi de facut acasa.

Fac curatenie, spal vase, deși am mașina, citesc, atat cat imi permite vederea, pentru ca obosesc foarte usor, ma uit la filme. Incerc sa fac lucruri placute, pozitive, evit sa ma uit la programele de stiri.”, povestește Bote, intr-un interviu pentru OK TV.

, anunt-soc dupa lupta cu cancerul:…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, probleme grave de sanatate. A fost transferat la Institutul Matei Balș, dupa operația la inima

21:56, 07.05.2024 - Florin Piersic se confrunta cu probleme de sanitate și a suferit doua intervenții in mai puțin de o saptamana. Dupa operația de la genunchi, in ziua de Paște medicii i-au extras sondele de la stimulatorul cardiac, cand infecția s-a intins in tot organismul.

Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD la un spital din București dupa operația la inima efectuata la Cluj

21:20, 07.05.2024 - Florin Piersic, marele actor roman, va fi transferat cu avionul SMURD la un spital din București in urma unei operații la inima efectuate de medicii de la prestigiosul Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Știrile Antena Stars. Prințul William și Kate Middleton, probleme in familie. Ce decizie a luat moștenitorul tronului britanic: „Am inima zdrobita”

21:15, 07.05.2024 - De-a lungul anilor, familia regala a pus accent pe educația copiilor, iar instituțiile de invațamant au fost intodeauna unele de top. Prințesa de Walles și Prințul William se afla intr-un conflict cu privire la modalitatea de instruite a fiului cel mare, George.

FII REPORTER: Probleme cu debitul de apa la Jelna. Localnicii din Mogoșeni se tem ca vor petrece Paștele fara apa

18:36, 01.05.2024 - Mai mulți cititori ne-au scris mesaje, ingrijorați ca vor ramane de Paște fara apa potabila. Este vorba despre locuitorii din Jelna, Mogoșeni și Cociu. „Suntem familia Ardeleanu din Jelna și va cerem din nou ajutorul. Este in legatura cu Aquabis și va trimit un mic video de astazi ca sa vedeți cata…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scena direct pe masa de operație

10:55, 30.04.2024 - Florin Piersic a ajuns de urgența la spital la finalul unui spectacol. Actorul in varsta de 88 de ani a fost supus unei operații la spitalul din Cluj-Napoca și in prezent, este internat acolo.

Zodiile care traiesc mereu pe marginea impulsivitații. Iși asuma riscuri fara frica și trec prin viața dansand cu pericolul

10:36, 13.03.2024 - Pentru aceste zodii, viața este un dans constant intre adrenalina și pericol, iar fiecare decizie este luata cu inima și nu cu capul. Prin impulsivitatea lor, acești nativi trec prin viața fara sa se lase controlați de frica sau de rațiune, preferand sa traiasca in prezent și sa se lase purtați de fluxul…

Reacția lui Fatih Terim dupa calificarea dramatica obținuta in fața lui Razvan Lucescu: „Avem probleme cu inima”

11:45, 22.02.2024 - Fatih Terim (70 de ani), antrenorul lui Panathinaikos, a oferit prima reacție dupa calificarea dramatica in finala Cupei Greciei. Echipa sa a trecut de PAOK, formația pregatita de Razvan Lucescu, dupa un gol marcat in minutul 120+9 și 18 penalty-uri executate. Terim nu s-a ferit de cuvinte și a comentat…

Cine este buzoianul care și-a anunțat candidatura la Președinția Romaniei

08:35, 13.02.2024 - Un cunoscut actor roman a dat, duminica seara, o adevarata lovitura de teatru clasei politice romanești, anunțandu-și candidatura la Președinția Romaniei. Cunoscutul actor Dan Puric a facut duminica seara un anunț bomba:candideaza ca viitor Președinte al Romaniei! Anunțul-bomba a fost facut in direct…


Ce parere ai despre aceasta stire?