Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de periculoase sunt pastilele de supt de pe piaţă

Publicat:

Un studiu realizat de InfoCons a scos la iveala cat de periculoase sunt pastilele de supt de pe piata. Au fost analizate 31 de produse tip comprimate de supt, iar acestea contin pana la 6 E-uri, iar pe aproape 70% din etichete nu este menționata cantitatea de zahar. InfoCons  a realizat un studiu pe baza informațiilor ce se regasesc pe etichetele produselor tip comprimate de supt. In cele ce urmeaza se vor aborda aspecte precum: cantitate de aditivi alimentari, cantitate de zahar și indulcitori, arome identificate, substanțele active folosite, precum și informații utile referitoare la prospect,…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ozempic dispare de pe piața din Romania dupa 31 iulie 2024, anunța Agenția Naționala a Medicamentului

17:30, 12.06.2024 - Dupa data de 31 iulie 2024, medicamentul Ozempic, in toate cele trei concentratii - 0,25 mg; 0,5 mg; 1 mg - si sub forma de solutie injectabila in stilou injector (pen) preumplut, nu va mai fi disponibil in Romania, din motive comerciale, anunta Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor…

Agenția Naționala a Medicamentului: Ozempic nu va mai fi comercializat in Romania dupa 31 iulie 2024

17:15, 12.06.2024 - Dupa data de 31 iulie 2024, medicamentul Ozempic, in toate cele trei concentratii - 0,25 mg; 0,5 mg; 1 mg - si sub forma de solutie injectabila in stilou injector (pen) preumplut, nu va mai fi disponibil in Romania, din motive comerciale, anunta Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor…

Medicamentul OZEMPIC, disponibil in Romania doar pana la 31 iulie

17:05, 12.06.2024 - Medicamentul OZEMPIC, in toate cele trei concentratii – 0,25 mg; 0,5 mg; 1 mg – si sub forma de solutie injectabila in stilou injector (pen) preumplut, din motive comerciale, va fi disponibil in Romania doar pana la data de 31 iulie, anunta Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale.…

Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) a realizat un ghid pentru protecția datelor online

22:05, 29.05.2024 - Precum traversarea regulamentara in condiții de siguranța, conștientizarea riscurilor de securitate cibernetica este esențiala pentru siguranța noastra. Datele cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa sau locația, utilizate in procesul de autentificare pot fi malițios exploatate de catre…

Medicii sunt șocați de pastilele pe care le consuma tinerii: Sunt medicamente extrem de periculoase

09:50, 26.05.2024 - Dr. Viorela Nitescu, medic primar pediatru, toxicolog si seful Sectiei de toxicologie de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitala, afirma ca, in ultima vreme, medicii de la aceasta unitate sanitara se confrunta cu mai multe cazuri ale unor copii intoxicati voluntar cu substante psihoactive dupa…

Nimeni nu știe cat de toxice sunt legumele și fructele, pentru ca nu se testeaza. Oficial: E risc pentru sanatate, dar nu-s periculoase

09:00, 11.04.2024 - Alegerea legumelor și fructelor de la piața a devenit o adevarata loterie. Mancam produse pline de pesticide fara macar sa știm ce am cumparat. Autoritațile statului ne spun ca totul este in regula, și ca țin situația sub control. In realitate habar nu au ce cantitate de produse neconforme exista pe…

Oamenii de știința au risipit mitul precum ca nu poate fi obținuta o recolta buna fara produse chimice 

05:55, 02.04.2024 - Afirmația conform careia nu poate fi obținuta o recolta buna fara utilizarea produselor chimice este un mit. Pina in 2025, piața produselor ecologice va reprezenta intre trei și cinci procente din piața mondiala a tuturor produselor agricole, prognozeaza experții. Produsele organice sint cele care sint…

O echipa de cercetatori a descoperit ceva bizar, ce parea a fi un craniu care ieșea dintr-un terasament. Au fost uimiți cand au realizat despre ce este vorba

05:05, 28.03.2024 - In urma cu aproximativ 16 milioane de ani, un delfin uriaș a navigat in adancurile domeniului sau acvatic. Dar, spre deosebire de majoritatea delfinilor moderni, casa sa nu era un ocean, ci traia intr-un lac de apa dulce din Amazonul peruvian. Și, deși exista specii de delfini de apa dulce amazonieni…


Ce parere ai despre aceasta stire?