Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de iscusită este Andreea Tonciu în bucătărie? Ce a împărtășit vedeta fanilor pe internet

Publicat:

Ați fi crezut ca se pricepe doar la arata bine și a atrage privirile tuturor barbaților. Ei bine, vedeta demonstreaza ca, pe langa o mama grijulie, este și o bucatareasa iscusita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman din Anglia și-a pus lacat pe dulapul din bucatarie. Situația a starnit un val de comentarii pe internet

14:20, 20.04.2024 - Foarte mulți romanii locuiesc in case comune in Marea Britanie. De multe ori, viața la comun vine cu provocari neașteptate, cum ar fi nevoia de a-ți inchide cu lacat dulapul de la bucatarie, pentru a nu risca sa ramai fara mancare. Situația nu e singulara.

Cristina Șișcanu, șocata dupa ce a deschis un colet comandat de pe internet! Ce a gasit vedeta in pachet: „O mare țeapa”

20:41, 09.04.2024 - Cristina Șișcanu a fost șocata cand a deschis un colet comandat de pe internet. Vedeta a dezvaluit pe rețelele de socializare ce a gasit in pachetul respectiv. Iata ce a marturisit in cadrul unui videoclip postat in mediul online.

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Mirabela Dauer și-a ingrijorat fanii, dupa ultima ei apariție pe social media. Cat de mult a slabit artista la 76 de ani

13:35, 11.03.2024 - Mirabela Dauer este una ditnre cele mai apreciate interprete de muzica ușoara din istoria Romaniei. Celebra cantareața se bucura de aprecierea a milioane de fani, care ii urmaresc fiecare mișcare pe rețelele sociale. Recent, artista a postat o fotografie care i-a pus pe ganduri pe admiratorii sai. Cat…

Cine este „psihologul” Roxanei Nemeș. Vedeta, despre ura de pe internet: „M-a afectat foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

16:45, 07.03.2024 - Roxana Nemeș a scos o piesa motivaționala pentru persoanele care se confrunta cu hate-ul in online și nu numai. Victima și ea  la inceputul carierei, cand a fost afectata de comentariile negative, artista ne-a marturisit ca nu a apelat niciodata la terapie, deși are prieteni psihologi. In interviul…


Ce parere ai despre aceasta stire?