Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa Regală a Marii Britanii cheltuie o avere cu procesul de viol al prinţului Andrew

Publicat:

a II-a a contribuie cu "milioane de lire sterline" din averea ei la echipa care asigura asistenta juridica unuia dintre fiii sai, printul Andrew, acuzat de abuzuri sexuale in SUA, a informat sambata cotidianul , citat de EFE.

Saptamana trecuta, ducele de York si-a marit echipa de avocati, angajand-o pe avocata , care i se alatura lui in actiunea civila privind abuzuri sexuale introdusa in august de americanca la un tribunal din .

La inceputul anului trecut, suveranul britanic…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prințesa Charlotte iși sarbatorește ziua de naștere! Cum arata fiica prințului William și a lui Kate Middleton la varsta de 9 ani / FOTO

16:35, 02.05.2024 - Zi de sarbatoare in Familia Regala a Marii Britanii! Prințesa Charlotte a implinit varsta de 9 ani! Prințul William și Kate Middleton au facut publice imagini cu fiica lor, in ziua in care iși sarbatorește ziua de naștere. Acest lucru a devenit o tradiție in familia lor. Iata cat de mare a crescut Prințesa…

SUA: Procesul penal istoric al lui Donald Trump se deschide luni, in plina campanie prezidentiala

19:05, 15.04.2024 - Donald Trump va deveni luni primul fost presedinte al Statelor Unite chemat sa raspunda in fata justitiei penale, intr-un proces care se va deschide la New York si care face mai imprevizibil duelul sau cu Joe Biden, actualul presedinte, la alegerile din noiembrie, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?