Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cârnații de casă ardelenești. Ingredientul care îi face unici în bucătăria românească - Conferă un gust intens

Publicat:

Rețetele de carnați difera considerabil de la o zona la alta. Fiecare gospodina iși pune amprenta asupra preparatului, iar in Ardeal, cimbrul devine ingredientul magix, oferind carnaților o aroma rafinata și inconfundabila. Spre deosebire de alte regiuni unde se recurge la diverse trucuri pentru a intensifica gustul, in Ardeal, bucataresele pun in valoare aromele naturale ale ingredientelor, scrie Click! .Rețeta clasica de carnați ardeleneștiPentru a pregati cei mai gustoși carnați ardelenești, se folosește o combinație echilibrata de carne macra și carne grasa, in procent de 80% cu 20%. Carnea

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

12:36, 29.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

12:36, 29.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

19:15, 27.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Cu ce poți inlocui oul in rețete pentru a obține preparate de post: 6 idei simple și la indemana tuturor

12:15, 19.04.2024 - Cu toate acestea, exista numeroase alternative care pot inlocui ouale in rețete, fara a compromite textura sau gustul preparatelor. Aceste substituenți nu numai ca sunt eficienți, dar adauga adesea și valoare nutritiva suplimentara mancarurilor.Iata cateva dintre cele mai populare și eficiente opțiuni…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…


Ce parere ai despre aceasta stire?