Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen de la Sălciua iubește tranformările! Și-a schimbat look-ul și i-a surprins plăcut pe fani: Lux de femeie!

Publicat:

Toți cei care o urmaresc pe Carmen de la Salciua au observat, probabil, ca adora sa iși schimbe look-ul. Vedeta nu se ferește sa incerce noi transformari, așa ca trece des pragul salonului de infrumusețare.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata vila de lux in care locuiește Dana Budeanu. Imaginile din interior care i-au surprins pe internauți

18:50, 06.05.2024 - Cu ocazia Sarbatorilor de Paște, Dana Budeanu le-a permis fanilor ei sa „intre” in casa in care locuiește alaturi de gemenele sale. Vedeta a postat in mediul online o serie de imagini cu decorațiunile, iar internauții au vazut imagini rare din casa creatoarei de moda.

Pentru ce renunța Carmen de la Salciua la vacanțele exclusiviste! Cantareața a luat o decizie radicala: ”Vreau sa retraiesc acest sentiment”

10:00, 30.04.2024 - Daca multe vedete prefera vacanțe exclusiviste, pe lux și opulența, nu asta putem spune și despre Carmen de la Salciua. Vedeta marturisește ca nu-i mai plac aceste tipuri de vacanțe, ci prefera mai de graba ceva pentru sufletul ei. Vedeta ne spune, in Saptamana Mare, unde vrea sa mearga peste doar cateva…

Andreea Balan, declarații despre nunta cu Victor Cornea. Ce ar vrea sa fie diferit, nu i-a placut asta la cea cu Burcea: „Eram in alta perioada”

20:35, 04.04.2024 - Andreea Balan a facut noi declarații despre nunta cu Victor Cornea. Vedeta TV ar dori ca evenimentul sa fie organizat diferit fața de cel in care s-a casatorit cu primul sau partener de viața, tatal fiicelor sale. Blondina a spus ce ar vrea sa schimbe. „Eram in alta perioada”. Foto Andreea Balan și…

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a fostului ei soț. Ce s-a aflat acum: „A scos un pistol și a zis ca «ori te impușc, ori ne impacam»”

14:50, 22.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a primului ei soț și au venit impreuna in cadrul unei emisiuni online. Prezentatoarea susține ca a avut o casnicie toxica și ca a fost terorizata de Cosmin Bahmuțan.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia”, Adriana Bahmuțeanu a facut dezvaluiri…


Ce parere ai despre aceasta stire?