Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care sunt pașii care trebuie urmați pentru încheierea valabilă a unui contract de vânzare în România? Sunt valabil încheiate contractele de vânzare sub semnătură privată?

Publicat:

Legislația din Romania stabilește o serie de condiții cu privire la incheierea contractelor de vanzare in Romania. din Romania impune respectarea unei anumite forme de incheiere a contractului de vanzare in Romania in funcție de natura bunului a carui proprietate se transmite. Legea confera titlul de inscris sub semnatura privata in Romania acelor […] The post Care sunt pașii care trebuie urmați pentru incheierea valabila a unui contract de vanzare in Romania? Sunt valabil incheiate contractele de vanzare sub semnatura privata? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ești obligat sa iți faci gard imprejurul proprietații? Ce spune legea

15:05, 24.04.2024 - Ce spune legea din Romania despre construirea și amplasarea sau instalarea gardurilor de langa locuințe. Este obligatoriu sa iți faci gard in jurul proprietații? Codul Civil da raspunsurile clare. Imprejmuirea proprietații atat in mediul rural, cat și in mediul urban ofera o oarecare protecție și intimitate…

Gigantul chinez Huawei a dat in judecata statul roman

07:30, 09.04.2024 - Compania Huawei a dat in judecata statul roman, contestand decizia prin care i s-a respins cererea de autorizare pentru a utiliza echipamente 5G in infrastructura țarii. Acțiunea ii vizeaza pe prim-ministrul, Ministerul Cercetarii și Consiliul Suprem de Aparare a Țarii (CSAT), prin Administrația Prezidențiala.…

Reguli de construcție a ferestrelor pentru cei care stau la casa. Ce amenzi poți primi daca nu respecți legea

08:56, 30.03.2024 - Reguli de construcție a ferestrelor pentru cei care stau la casa. Ce amenzi poți primi daca nu respecți legea Reguli de construcție a ferestrelor pentru cei care stau la casa. Ce amenzi poți primi daca nu respecți legea Legislația in vigoare stabilește reguli clare cu privire la construcția ferestrelor…

Riscurile la care se expun șoferii care circula cu parbrizul spart. Ce prevede legea din Romania

12:05, 19.03.2024 - Se intampla uneori sa te trezești cu parbrizul mașinii spart din cauza unei pietricele sau a unei crengi cazute din copac. Legislația din Romania reglementeaza astfel de situații și stabilește condițiile in care poți continua sa circuli cu mașina in caz d

Legea mostenirii 2024. Ce acte trebuie pentru succesiune, asa nu vei avea probleme la notar

09:36, 16.03.2024 - Legea mostenirii 2024. Dupa cum bine se știe, in Romania exista prevederi legislative, stipulate in Codul Civil, cu privire la succesiune sau moștenire, iar daca nu ai informațiile, iți explicam noi ce este Legea moștenirii, precum și ce acte trebuie pentru succesiune. Daca ții cont de aceste date,…

Declarația de creanța in procedura insolvenței in Romania

17:00, 14.03.2024 - Potrivit reglementarilor din Legea nr. 85/2014, pentru dobandirea calitații de creditor in procedura insolvenței in Romania, trebuie parcurse o serie de etape, printre care amintim: notificarea creditorilor din lista depusa de catre debitor, cererea de admitere a creanțelor in termenul fixat prin hotararea…

ITM Cluj: Campania naționala de promovare a negocierii colective in intreprinderile mici și mijlocii

08:56, 17.02.2024 - In perioada 01 – 29.02.2024, la nivelul Inspecției Muncii și al inspectoratelor teritoriale de munca se desfașoara Campania Naționala de promovare a negocierii colective in intreprinderile mici și mijlocii. Acțiunea are in vedere informarea angajaților/lucratorilor și angajatorilor cu privire la obiectul…

Litigii privind relațiile de vecinatate (granițuire, servitutea de trecere și de vedere)

17:45, 15.02.2024 - Conform codului civil, dreptul de proprietate privata in Romania include in cuprinsul sau dreptul de posesie, folosința și dispoziție a unui bun, in mod exclusiv, absolut și perpetuu, in limitele stabilite de lege. In cazul bunurilor imobile, dreptul de proprietate privata, pentru a putea fi dobandit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?