Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cantonament încheiat de Young Stars cu o remiză

Publicat:

In ultima zi a stagiului de pregatire, echipa de fotbal a sustinut un meci de verificare pe terenul fostei colege din liga a treia, . Neamt.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ianis Hagi a incheiat cu remiza sezonul in Spania: Las Palmas – Alaves, scor 1-1

19:35, 26.05.2024 - Formatia Alaves, la care joaca Ianis Hagi, a terminat la egalitate, duminica, in deplasare, scor 1-1, cu echipa Las Palmas, in ultima etapa a campionatului Spaniei, potrivit news.roAlaves a deschis scorul prin Vicente, in minuul 50.Gazdele au egalat prin Cardona ’71.

Giroud si-a incheiat cariera la AC Milan cu un gol in remiza cu Salernitana din ultima etapa din Serie A

12:05, 26.05.2024 - Atacantul francez Olivier Giroud a inscris un gol spectaculos la ultimul sau meci pentru echipa AC Milan, sambata, in remiza de pe propriul teren cu Salernitana, 3-3, din etapa a 38-a si ultima a campionatului de fotbal al Italiei, informeaza AFP.

FC Argeș a incheiat sezonul cu o remiza

16:26, 11.05.2024 - Metaloglobus București și FC Argeș au terminat la egalitate, 1-1, sambata, la Clinceni, in ultima etapa a play-out-ului ligii secunde. Au marcat: Huiban(min.53) / Dulcea(min.63). In urma acestei remize, FC Argeș a terminat play-out-ul pe locul 3, cu 34 de puncte, conform argesfc.ro.   Citește și: Romanul…

Concursul BANDA ASAP, pentru elevii din județele Sibiu și Neamț, s-a incheiat. Iata caștigatorii ediției a treia

15:20, 09.05.2024 - A venit momentul cel mai așteptat in concursul BANDA ASAP, ediția a treia! Elevii din județele Sibiu și Neamț afla cine sunt caștigatorii și care dintre lucrarile lor au cucerit juriul competiției. Misiunea celor 3 experți in benzi desenate, Anna JuliaBenczedi, Ligia Soare și Adrian Barbu, a fost cu…

Leipzig a incheiat la egalitate meciul disputat in deplasare cu Hoffenheim, in etapa a 31-a a campionatului Germaniei

08:25, 04.05.2024 - Formatia Leipzig a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, vineri, in deplasare, in compania echipei Hoffenheim, in etapa a 31-a a campionatului Germaniei. Remiza vine pentru Leipzig dupa patru victorii consecutive, conform news.ro.

Medicul Virgil Razeșu, o poezie inchinata Zilei Femeii

18:05, 08.03.2024 - 8 MARTIE De ziua ta, ne amintim, femeie, De-acele daruri fara–asemanare Ce-alcatuiesc ființa ta gingașa, Amestec de iubire, bunatate, Spirit de sacrificiu și candoare. In restul zilelor… uitam prea lesne Ca ești a omenirii temelie. Ca suferi pentru toți ce–ți sunt alaturi Și-nsemni și fericire și-mplinire,…

O femeie si fiica sa minora s-au intoxicat cu monoxid de carbon in urma unui incendiu

12:10, 05.03.2024 - O femeie in varsta de 31 ani si fiica sa, de 12 ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon si au facut atac de panica in urma unui incendiu care a izbucnit in gospodaria lor din localitatea Tupilati, a informat, marti, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, potrivit Agerpres. La fata…

Adrian Mutu, antrenorul CFR Cluj, dupa meciul cu Farul Constanța, incheiat cu o remiza. „Avem nevoie de mai multa forța pentru a controla jocul”.

10:21, 03.03.2024 - CFR Cluj a scos doar un punct in urma meciului disputan in deplasare cu Farul Constanța, 1-1. Adrian Mutu susține ca „feroviarii” au nevoie de mai multa „forța pentru a controla jocul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?