Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cântăreaţa Ciara e însărcinată cu primul copil

Publicat:

a dat vestea cea mare in emisiunea „“ de pe ABC, cand si-a atins burtica proeminenta, in aplauzele spectatorilor. Intrebata de prezentatoarea daca speculatiile privind primul ei copil sunt adevarate, interpreta hitului „1,2 Step“ a spus: „Sigur, mi-ar placea“ si s-a ridicat zambitoare in picioare, aratand ca sub rochia larga ascunde o sarcina destul de avansata.

Ciara si Future () s-au logodit pe 28 octombrie 2013, cand rapperul i-a daruit un inel cu diamant de 15 carate.

Indragostitii. FOTO Getty/ Guliver

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama de nedescris! Un copil de 2 ani moare dupa ce o casa gonflabila este spulberata de vant. Mama insarcinata, devastata - VIDEO

16:40, 04.05.2024 - Un baiețel de 2 ani și-a pierdut viața intr-un tragic accident, dupa ce o casa gonflabila in care se juca a fost spulberata de vant. Incidentul s-a produs la o locuința particulara, unde mai mulți copii se aflau in interiorul structurii gonflabile.

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit

11:25, 18.03.2024 - Chiar daca mama a supraviețuit, tragedia a lasat o amprenta profunda asupra intregii familii. The post TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit first appeared on Informatia Zilei .

Caz șocant! Copil de 11 ani, ucis cu cuțitul in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit. Barbatul fusese eliberat din inchisoare cu o zi inainte de atac

17:41, 16.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, dupa ce un copil in varsta de 11 ani a incercat sa iși apere mama insarcinata de fostul iubit. La doar o zi dupa ce barbatul a fost eliberat din inchisoare, acesta a vrut sa ii ia viața fostei partenere, insa, din neatenție, l-a omorat pe fiul femeii.

O celebra artista de la noi este insarcinata. Fanii au fost luați complet prin surprindere de vestea ca așteapta primul ei copil

12:50, 09.02.2024 - Indragita cantareața așteapta primul ei copil și este in culmea fericirii. Aceasta a dat vestea printr-o postare emoționanta facuta in medil online, la care toata breasla a reacționat imediat, copleșind-o cu felicitari.


Ce parere ai despre aceasta stire?