Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când și cum va avea loc inaugurarea președintelui ales, Maia Sandu

Publicat:

Inaugurarea președintelui ales va avea loc in data de 24 decembrie, la . Anunțul a fost facut de catre , in cadrul unei conferințe de presa. Totuși, din cauza pandemiei, evenimentul va fi mai restrans pentru a respecta restricțiile de pandemie.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu, intrevedere cu premierul Norvegiei: I-am exprimat recunostinta pentru 30 mil. euro oferite Moldovei. Unde vor fi direcționati banii

12:00, 08.05.2024 - Norvegia va oferi 30 de milioane de euro Republicii Moldova pentru „consolidarea securitații energetice și imbunatațirea sectorului educației” din țara. Anunțul a fost facut de președinta Maia Sandu, care a avut o intrevedere cu prim-ministrul norvegian, Jonas Gahr Store, la Oslo.

Anunțul presedintelui Columbiei despre relatiile diplomatice cu Israelul

04:35, 02.05.2024 - Presedintele Columbiei a anuntat ca tara sa rupe relatiile diplomatice cu Israelul, informeaza Rador Radio Romania.Presedintele Columbiei, Gustavo Petro, a anuntat ca rupe relatiile diplomatice cu Israelul, pe fondul razboiului din Fasia Gaza.

(video) Sergiu Lazarencu a depus juramantul de investire in funcția de ministru al Mediului. Maia Sandu: Domeniul e unul foarte apropiat mie

08:30, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.

(video) Sergiu Lazarencu a depus juramantul de investire in funcția de ministrul al Mediului. Maia Sandu: Domeniul e unul foarte apropiat mie

08:25, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.

(live/update) Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus juramantul de investire

08:10, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, depune astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Kelemen Hunor: Anuntul presedintelui privind candidatura la NATO nu e o surpriza. S-ar putea sa apara un al treilea candidat

23:20, 12.03.2024 - Anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca a decis sa intre in competitie pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice nu era o surpriza, urmeaza negocieri, dar poate aparea si un al treilea candidat, a spus marti presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Ucraina saluta cu bucurie anunțul lui Macron de a trimite trupe in Ucraina: 'Muta discutia la alt nivel!'

00:15, 28.02.2024 - Declaratiile presedintelui Emmanuel Macron, potrivit carora ”nu poate fi exclusa” o trimitere a unor trupe la sol din Occident in Ucraina sunt un ”semnal bun”, isi exprima marti bucuria presedintia ucraineana, in pofida opozitiei imediate exprimate de numeroase tari, inclusiv de catre Statele Unite,…


Ce parere ai despre aceasta stire?