Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când naște Laura Cosoi. Actrița mai are trei fete acasă

Publicat:

are toate motivele sa radieze de fericire. Cand va naște indragita vedeta. Actrița are acasa deja trei fetițe, Lara, Vera și Rita, insa nu a dezvaluit momentan care este sexul bebelușului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Laura Cosoi va face pauza de la cariera. Actrița va naște vara aceasta: „Incepe sa se vada sarcina...” / VIDEO

09:45, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Laura Cosoi a marturisit ca va face pauza de la cariera. Actrița va naște vara aceasta, astfel ca are nevoie de a sta o perioada liniștita. Iata ce a declarat vedeta!

Ce a determinat-o pe Laura Cosoi sa mai aiba un copil. Actrița va naște pentru a patra oara

09:05, 06.03.2024 - Ce a determinat-o pe Laura Cosoi sa mai aiba un copil. Actrița va naște pentru a patra oara Continue reading Ce a determinat-o pe Laura Cosoi sa mai aiba un copil. Actrița va naște pentru a patra oara at Tabu.

PUSL tradeaza PSD, 'acasa' la Ciolacu: au sarit in banca liberalilor

23:20, 04.03.2024 - La nivel central, PUSL are o alianța cu PSD și negociaza pentru susținerea lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Capitalei. Chiar in fieful de la Buzau, al lui Marcel Ciolacu, cei de la PUSL au inițiat negocieri pentru a incheia o alianța electorala cu cei de la PNL. ”Conducerile filialelor județene…

A dat gol și și-a „ințepat” antrenorul? „Trebuie sa ai o idee de joc! Nu ma duc acasa sa stau degeaba pe canapea cu salariul”

11:40, 01.03.2024 - Marian Huja (24 de ani) a marcat un gol pentru Petrolul in eșecul 2-3 cu Universitatea Craiova, iar la finalul meciului de la Ploiești, fundașul a avut mai multe mesaje de transmis. Unul cu tenta inclusiv pentru antrenorul Florin Pirvu, caruia nu i-a pronunțat insa numele Degeaba a marcat Huja inainte…

(video) Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un grav accident in Ungaria: „Acasa au ramas 4 copii și o soție indurerata”

08:35, 27.02.2024 - Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un accident tragic care a avut loc in Ungaria. Potrivit informațiilor, un microbuz in care se aflau și moldoveni s-a tamponat violent cu o mașina. Totul s-a intamplat in dimineața zilei de 23 februarie.

A prezentat baut știrile din sport de la Pro TV: „Simțeam ca ma invartesc, așa am scapat” » Va comenta meciurile Romaniei la Euro 2024!

19:50, 22.02.2024 - Mihai Dedu, 56 de ani, prezentator la Știrile Pro TV, a fost invitat la podcastul „Acasa la Maruța”, unde a vorbit despre cele mai mari gafe facute in direct la TV. Acesta a dezvaluit ca in urma cu 27 de ani a prezentat știrile sub influența alcoolului. Mihai Dedu a vorbit deschis despre momentele in…

Știrile Antena Stars. Cum se pregatește Laura Cosoi pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Ce planuri are dupa ce va naște: ”Fiecare etapa inseamna ceva” / VIDEO

17:21, 22.02.2024 - Laura Cosoi urmeaza sa devina mama pentru a patra oara și este in culmea fericirii. Actrița are parte de momente ideale in familie, avandu-i pe cei dragi alaturi. Se pregatește pentru venirea pe lume a micuței sale, insa, este extrem de relaxata, avand multa experiența.

Munca de acasa ține angajații sanatoși și mai productivi. Expert: „In definitiv, este important sa vorbeasca rezultatele, nu prezența fizica”

06:20, 20.02.2024 - Munca de la domiciliu are beneficiile și dezavantajele ei. De obicei, angajații care lucreaza de acasa sunt mai sanatoși și mai puțin stresați. Ei insa socializeaza foarte puțin și au tendința sa fumeze mai mult.

Cuvinte cheie:

acasa laura cosoi naste

Ce parere ai despre aceasta stire?