Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când naște Alice Cavaleru al doilea copil. Soția lui Vladimir Drăghia e însărcinată în cinci luni

Publicat:

este insarcinata cu al doilea copil, iar fanii ei se intreaba cand va naște. Ei bine, cum v-am obișnuit deja, noi avem raspunsul mult așteptat. Soția lui este insarcinata in cinci luni, iar cei doi sunt nerabdatori sa devina pentru a doua oara parinți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Ioana Dichiseanu, despre al doilea copil: „Anastasia ne tot spune ca iși dorește”. Ce lecție majora invața de la fiica ei? VIDEO EXCLUSIV

18:16, 26.03.2024 - Ioana Dichiseanu formeaza un cuplu cu fostul prezentator TV Adrian Artene, iar impreuna au o fetița minunata. Fiica regretatului Ion Dichiseanu are o familie frumoasa alaturi de soțul ei, iar diferența de varsta de 10 ani dintre cei doi pare sa nu iși fi spus deloc cuvantul. Astfel, aceștia se gandesc…

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

Caz șocant! Copil de 11 ani, ucis cu cuțitul in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit. Barbatul fusese eliberat din inchisoare cu o zi inainte de atac

17:41, 16.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, dupa ce un copil in varsta de 11 ani a incercat sa iși apere mama insarcinata de fostul iubit. La doar o zi dupa ce barbatul a fost eliberat din inchisoare, acesta a vrut sa ii ia viața fostei partenere, insa, din neatenție, l-a omorat pe fiul femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?