Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Căldurile neobişnuite în octombrie. Cireşii au înflorit a două oară

Publicat:

Pentru toti, un copac cu flori este o imagine specifica primaverii. Temperaturile ridicate ale toamnei au adus insa al doilea rand de muguri. Ici si colo, gradinile au prins straie albe. Pe langa cromatica aprinsa a toamnei, podoabele primavaratice au starnit uimirea si curiozitatea oamenilor. Proprietarii de livezi se tem insa ca cea de-a doua inflorire din acest an va afecta productia de anul viitor.

„A fost incredibil sa vad liliac de primavara inflorit toamna! Arbusti intregi au inflorit la Batiz, pe marginea drumului. E clar ca avem o toamna calduroasa”, spune din Hateg

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noaptea Muzeelor, sub semnul intrebarii la Timișoara

09:05, 25.04.2024 - In 18 mai, la nivel național ar trebui sa se desfașoare o noua ediție a evenimentului Noaptea Muzeelor, insa din cauza salariaților nemulțumiți, manifestarea risca sa nu aiba loc in mai multe edificii culturale. Printre acestea se numara Muzeul Național de Arta și Muzeului Național al Banatului din…

Apocalipsa plantelor in Europa: Cum au ajuns tot mai multe boli și daunatori din țari straine sa distruga recoltele din UE

07:05, 25.04.2024 - Plantele se sufoca incetul cu incetul, se ofilesc și se usuca in cantitați uriașe, lasand in urma frunze moarte și scoarțe decolorate care creeaza un ocean monocromatic. De la livezile antice de maslini și pana la culturile de legume radacinoase, daunatorii introduși accidental in Europa prin sistemul…

Google și Apple, in pragul colapsului. Procesul care ar putea duce la "spargerea" celor doua companii extrem de importante pentru economia americana

07:55, 25.03.2024 - Aceasta, la randul sau, ar putea inspira autoritatile de reglementaarile din intreaga lume sa continue, asa cum demonstreaza numarul tot mai mare de anchete antitrust in diferite tari, dupa deschiderea dosarelor UE si SUA.De cand AT&T a fost divizata in urma cu exact 40 de ani, nicio companie nu s-a…

Se deschide Punctul Muzeal de la Parța. Poate fi vizitat doar in weekend

17:40, 06.03.2024 - Chiar de Ziua Femeii, in comuna Parța se deschide Punctul Muzeal ce aparține de Muzeul Național al Banatului din Timișoara. Din lipsa de personal, va putea fi vizitat doar in weekend sau la cerere de catre grupuri in timpul saptamanii.

Ciclonul care a lovit Europa ajunge in Romania. Cele mai afectate zone, unde sunt așteptate ninsori

07:35, 29.02.2024 - Ciclonul care a facut ravagii in Europa ajunge și in Romania. De joi noapte se așteapta precipitații in special incepand din noaptea de joi spre vineri in zonele Banatului, Munteniei, sudului Crișanei și al Transilvaniei. La munte se vor inregistra precipitații mixte.

Ce facem astazi, 27 februarie 2024, in Timișoara?

00:10, 27.02.2024 - Marți, 27 februarie, incepe Saptamana PSI la UVT. Va puteți da intalnire la Carturești Mercy, pentru a discuta despre puterea schimbarii in educație sau sa participați la o conferința despre judecatorii Europei și despre Europa judecatorilor.

Disputa pentru Festivalul Luminilor: firma care a contestat licitația a caștigat

14:50, 16.02.2024 - Situație tensionata intre o firma privata și Muzeul Național al Banatului. Instituția intenționa sa inchida 2023, anul in care Timișoara a deținut titlul de Capitala Culturala Europeana, cu un eveniment de anvergura: Festivalul Luminilor. Insa manifestarea, la care erau așteptate zeci de mii de persoane,…

Expoziția „Garana 2023 – Simpozion de Arta Contemporana”, aproape de debut

13:06, 05.02.2024 - Muzeul Național al Banatului in colaborare cu Fundația Herczeg și cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Egeria va invita sa admirați pe simezele Bastionului Theresia din Timișoara, rezultatul celei de-a XIII-a ediții a Simpozionului de Arta Contemporana Garana 2023. Sunt aproximativ 50 de lucrari…


Ce parere ai despre aceasta stire?