Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Busuiocul te ajută să slăbeşti repede şi natural. Cum scapi de kilogramele în plus cu ajutorul acestei plante

Publicat:

Busuiocul sau preparatele pe baza de busuioc au fost folosite de multa vreme pentru a alunga raceala și tusea. Un diuretic ușor, busuiocul este plin și cu mulți antioxidanți. Se știe ca stimuleaza digestia in mod natural, iar compușii sai antiinflamatori puternici ajuta, de asemenea, la vindecarea ranilor și a durerii. Potrivit carții , „eugenolul, un constituent al uleiului din frunza de busuioc, are un efect antiinflamator asupra articulațiilor și tractului digestiv”.Cartea menționeaza in continuare ca planta este, de asemenea, un diuretic ușor și are o gama importanta de antioxidanți…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan Andone joaca cartea divinitații inaintea ultimei partide din play-out: „Daca aveam frica, eram retrogradați deja. Doamne ajuta!”

17:55, 11.05.2024 - Bogdan Andone și Andrei Miron, capitanul echipei, au prefațat partida de maine, Oțelul Galați - FC Botoșani. Aceasta se va disputa concomitent cu toate celelalte partide din play-out, de la ora 21:30. Dintre cele cinci echipe angrenate in finalele pentru salvarea de la retrogradare, FC Botoșani este…

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Lipsa de concentrare iți afecteaaza viața? Iata ingredientul-minune care te poate scoate din incurcatura

16:35, 09.05.2024 - Din fericire, exista plante care au fost folosite de-a lungul timpului pentru a stimula funcțiile cognitive și pentru a imbunatați capacitatea de concentrare. In acest articol, vom explora cateva plante cu proprietați concentrate care te pot ajuta sa iți maximizezi claritatea mentala și productivitatea.  GinsengulGinsengul…

Metoda naturala a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de daunatori

23:01, 24.04.2024 - Ce este apa cu cenușaApa cu cenușa reprezinta o metoda de fertilizare folosita de generații, recunoscuta pentru eficacitatea sa in imbogațirea solului cu minerale esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest amestec simplu, dar puternic, ajuta la fortificarea plantelor impotriva bolilor și daunatorilor.Cum…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

15 ierburi puternice pentru pierderea in greutate și beneficiile lor

15:10, 28.03.2024 - Scorțișoara se afla pe lista ierburilor care va poate ajuta sa scapați de kilogramele in plus, dat fiind faptul ca aceasta poate combate chiar și obezitatea, ajutand la stimularea metabolismului, regland zaharul din sange, dar avand un rol foarte important și in scaderea colesterolului rau, dar și a…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?