Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bulgaria nu vrea avioane de luptă SH şi cumpără aparate noi din Suedia

Publicat:

Bulgaria a decis sa inceapa tratativele cu Suedia pentru a achizitiona opt noi avioane de vanatoare Gripen, realizate de producatorul suedez SAAB, a anuntat miercuri vicepremierul interimar bulgar , potrivit Reuters, transmite agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina va primi primele avioane de lupta F-16 in iunie sau iulie, afirma o sursa militara de la Kiev

18:00, 10.05.2024 - Kievul se asteapta sa primeasca primele sale avioane de lupta F-16 de la aliatii sai occidentali in iunie sau iulie, a declarat vineri o sursa militara ucraineana de rang inalt, relateaza Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Suedia ar putea furniza Ucrainei avioane de lupta Saab JAS 39 Gripen

17:05, 29.03.2024 - Suedia a admis ca ar putea furniza Ucrainei avioane de lupta avansate Gripen, așa cum a declarat ministrului suedez al apararii, Pal Jonson, intr-un interviu acordat la 28 martie 2024 pentru The Kyiv Independent.

Se construiește cel mai puternic avion din istorie: inginerii fac planuri pentru luptele din anul 2040

15:10, 23.03.2024 - Suedia a comandat grupului suedez de armament si aeronautica Saab, producatorul avionului de lupta Gripen, sa efectueze studii conceptuale pentru proiectarea avionului de lupta post-2040, a indicat vineri o agentie guvernamentala, potrivit AFP, informeaza Agerpres. Aceste contracte semnate pentru…

Romania gazduiește meciurile Grupei 2 a Turnerului de Elita Under 17

09:45, 12.03.2024 - Romania gazduiește intre 20-26 martie meciurile Grupei 2 a Turului de Elita Under 17, ultima runda din preliminariile de calificare la Campionatul European de fotbal masculin. Partidele se vor juca la Mogoșoaia, Buftea și Chiajna. Romania joaca in grupa cu Suedia, Bulgaria și Țara Galilor. Campionatul…

Probleme pentru Google. Zeci de grupuri media din mai multe țari și-au unit forțele pentru a o da in judecata / Miza este uriașa

08:35, 29.02.2024 - Google, parte a grupului Alphabet, este data in judecata pentru de 2,1 miliarde de euro (2,3 miliarde de dolari) de catre 32 de grupuri media, inclusiv Axel Springer si Schibsted, acestea sustinand ca au suferit pierderi din cauza practicilor companiei in publicitatea digitala, transmite Reuters, scrie…

Ungaria ar urma sa ratifice, luni, aderarea Suediei la NATO. Orban a primit patru avioane Gripen

08:45, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei ar urma sa aprobe, luni, dupa luni intregi de tergiversari fara sens, aderarea Suediei la NATO. Dupa votul din legislativul de la Budapesta, Suedia urmeaza sa adere pe deplin la Alianța Nord-Atlantica, la aproape un an distanța de Finlanda.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 


Ce parere ai despre aceasta stire?