Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bulgaria foreaza in Marea Neagra, langa Turcia

Publicat:

Bulgaria va anunta in decurs de o luna organizarea unei licitatii pentru explorari maritime de gaze naturale si petrol in apele , in apropiere de Turcia.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Marcel Ciolacu: Romania va continua sa sprijine Ucraina „cu toate puterile”

00:11, 24.05.2024 - Romania va continua sa sprijine Ucraina „cu toate puterile”, a transmis, joi, intr-un mesaj video adresat participantilor la Black Sea and Balkans Security Forum, premierul Marcel Ciolacu, care a subliniat ca tara noastra a devenit unul dintre principalii furnizori de energie pentru tara vecina. El…

Deminarea in zona Marii Negre, efectuata in comun de Romania, Turcia și Bulgaria VIDEO

20:10, 21.05.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis marți, 21 mai, ca acțiunea de deminare in Marea Neagra, realizata in comun de Forțele Navale ale Romaniei, Turciei și Bulgariei, va fi in curand operaționalizata.

Romania și Turcia vor colabora pentru deminarea in Marea Neagra

19:55, 21.05.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat ca, in curand, va fi operaționalizata acțiunea de deminare in Marea Neagra, desfașurata in comun de forțele navale din Romania, Turcia și Bulgaria. Declarația a fost facuta marți, in cadrul unei conferințe de presa comune cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan,…

Nava scufundata langa Sf. Gheorghe s-a izbit de un alt vas. Echipajul acestuia a savat opt marinari și a plecat spre Bulgaria (ancheta)

09:15, 20.05.2024 - Nava scufundata in Marea Neagra ar fi fost lovita de un alt vas. Membrii echipajului de pe acea ambarcațiune au fost cei care au salvat 8 marinari, dupa care și-au continuat drumul spre Bulgaria. Trei marinari de pe nava scufundata sunt in continuare disparuți. 

Vor incepe exploatarea in cel mai scurt timp

10:51, 17.05.2024 - O dezbatere publica a avut loc, miercuri, in orasul bulgaresc Kavarna in legatura cu un proiect de extractie a gazelor naturale in sectorul romanesc al Marii Negre. La consultarile publice, au participat reprezentanti ai Ministerelor Mediului si Apelor din Bulgaria si Romania, experti ai companiei care…

Acordul pentru deminare in Marea Neagra intre Turcia, Romania si Bulgaria, in continuare neratificat de Ankara (surse)

15:20, 18.04.2024 - Acordul tripartit pentru deminare in Marea Neagra, incheiat in ianuarie cu Romania si Bulgaria, nu a intrat inca in vigoare din cauza lipsei ratificarii de catre Turcia, au declarat joi pentru AFP surse concordante, scrie Agerpres.

Turcia intarzie incheierea acordului de deminare in Marea Neagra intre Romania, Bulgaria și Ucraina

14:45, 18.04.2024 - Acordul tripartit pentru deminare in Marea Neagra, incheiat in ianuarie cu Romania si Bulgaria, nu a intrat inca in vigoare din cauza lipsei ratificarii de catre Turcia, au declarat joi pentru AFP surse concordante, potrivit agerpres.ro. Intarzierea este legata de vacanta parlamentara decisa din cauza…

Romania incepe cel mai complex exercițiu NATO la Marea Neagra: mii de militari și 135 de nave, aeronave și ambarcațiuni

14:10, 06.04.2024 - Forțele Navale Romane organizeaza, in perioada 8 - 21 aprilie, exercițiul multinațional „Sea Shield 24”, la care vor lua parte 12 state aliate și partenere, precum Bulgaria, Franța, Georgia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Moldova, Regatul Țarilor de Jos, Polonia, Portugalia, Turcia și SUA.


Ce parere ai despre aceasta stire?