Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucatarul Petrisor: Ma enerveaza papanasii si ciorba de vacuta din meniul restaurantelor. Trebuie sa promovam bucataria traditionala

Publicat:

Romania ar trebui sa se promoveze ca destinatie turistica culinara, insa pentru asta este nevoie ca patronii de restaurante sa renunte la meniurile obisnuite si sa aiba mai mult curaj sa le ofere turistilor mancaruri variate din bucataria traditionala...

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brandul Arctic lanseaza campania „Din dragoste pentru bucataria Arctic”, o reinterpretare a celor mai cautate opt rețete din Romania

18:16, 24.04.2024 - Brandul Arctic lanseaza un nou proiect digital prin care propune reinterpretarea unor retețe familiare, in variante inedite, adaptate noilor stiluri culinare. Campania „Din dragoste pentru bucataria Arctic” propune o serie de video culinare captivante și ușor de urmarit, care implica transformarea celor…

Hotelurile și restauratele, date peste cap de Sistemul Garanție Returnare

17:10, 18.04.2024 - Restaurantele și hotelurile din Romania vor putea stabili singure calendarul de ridicare a ambalajelor din cadrul Sistemului de Garanție Returnare (SGR). RetuRo, compania responsabila de gestionarea sistemului, va colecta ambalajele conform programului prestabilit. Totuși, Organizația Patronala a Hotelurilor…

Elevii care enerveaza profesorii sunt supradotați, este de parere un ONG

10:00, 08.04.2024 - Elevii care enerveaza profesorii sunt supradotați, este de parere un ONG. Centrul Gifted Education este un ONG care activeaza de mai mulți ani in Romania și care are ca obiect principal de activitate zona educației. Se descrie ca fiind un centru dedicat copiilor cu inteligența inalta...

Meniul de 74 de lei pe saptamana a aprins rețelele de socializare. Cat de sanatos este ?

14:25, 01.04.2024 - „Ca tot a menționat cineva aici de mancare cu 10 lei pe zi, m-am gandit sa fac experimentul asta și am niște idei. Menționez ca am incercat sa diversific, dar aș fi depașit 75 de lei… Asta e un meniu pentru supraviețuire la cel mai basic nivel, nu ceva sanatos (...) Dar știu ca sunt și persoane care…

O noua experienta culinara: Restaurantul cu specific pescaresc “Curcubeu”, pe malul lacului, la Plaza Lake Rojiste

03:55, 14.03.2024 - Din acest an, craiovenii indragostiti de tavernele pescaresti, care tanjesc dupa aerul de vacanta estivala, au la indemana o experienta care sa le potoleasca nostalgia la doar 30 de minute de oras. In urma cu cateva zile, Plaza Lake Rojiste a inaugurat restaurantul pescaresc Curcubeu, o noua atractie…

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite, și-a descoperit pasiunea pentru gatit inca din copilarie: „Bucataria m-a ales”

13:20, 13.03.2024 - Mai sunt cinci zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, va incepe nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner sunt…

Unde poti manca in Romania cu nici 6 lei. Meniul contine ciorba si fel principal, nu gasesti nicaieri mai ieftin

09:50, 12.03.2024 - Intr-o perioada in care ne este dificil tuturor, inclusiv studenților, cand prețurile au explodat, cu greu ne putem imagina ca exista un loc unde poti manca in Romania cu nici 6 lei. Citește mai deaprte și afla despre ce loc este vorba. Exista un loc unde poti manca in Romania cu nici 6 lei Criza […]…

Ciorba de babic, noua atracție culinara din meniul localurilor dintr-o cunoscuta destinație turistica din Romania. „Senzaționala”

12:46, 09.03.2024 - Ciorba de burta, de perișoare sau de legume. Fiecare dintre aceste preparate s-ar putea spune ca ar avea „fanii” ei, mai ales in randul celor care nu concep sa treaca o zi fara sa manance o porție de ciorba. Mai nou, in meniul unor localuri pare sa-și faca loc, cel puțin in județul Buzau, un […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?