Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brexit: Reprezentanții Londrei se angajează în dialoguri bilaterale

Publicat:

Premierul britanic l-a primit marți la Londra pe (foto), candidat de centru la președinția Franței, pentru a discuta despre retragerea din , informeaza AFP.

La ieșirea din reședința prim-ministrului britanic din nr. 10, Macron a declarat în engleza ca și-a exprimat "dorința de a ajunge la un Brexit just", protejând totodata interesele francezilor și ale europenilor. Ulterior, la un miting electoral cu circa 1.000 de participanți, candidatul a afirmat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Londra va oferi un ajutor financiar major pentru Ucraina. Rishi Sunak va face anunțul oficial la summitul G7 din Italia

06:50, 13.06.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak va anunta la summitul G7 din Italia un nou ajutor bilateral de "pana la 242 de milioane de lire sterline" (286,5 milioane de euro) pentru a sprijini Ucraina, a anuntat miercuri seara Downing Street, scrie news.ro.

Atașatul militar britanic la Moscova a fost expulzat ca raspuns dupa o decizie similara luata de Londra

19:56, 16.05.2024 - Adrian Coghill tasatul militar al ambasadei Regatului Unit la Moscova a fost declarat, joi, ''persona non grata'' in Rusia, ca masura de retorsiune dupa expulzarea saptamana trecuta a atasatului militar rus de la Londra, a anuntat Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agentiile Reuters, AFP…

Represalii: Atasatul militar britanic la Moscova a fost expulzat

19:05, 16.05.2024 - Rusia l-a declarat joi ''persona non grata'' pe atasatul militar al ambasadei Regatului Unit la Moscova, ca masura de retorsiune dupa expulzarea saptamana trecuta a atasatului militar rus de la Londra, a anuntat Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agentiile Reuters si AFP.

Scoția ar putea sa se desparta de Regatul Unit in cel mult cinci ani, anunța premierul: „Independența e raspunsul”

14:06, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii.

Sunak il indeamna pe Netanyahu sa dea dovada de ,,sange-rece”

23:45, 16.04.2024 - Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marti pe omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, sa dea dovada de „sange-rece” dupa atacului Iranului impotriva Israelului din weekend, subliniind ca o escaladare „nu este in interesul nimanui”, potrivit Downing Street, noteaza AFP. In cursul unei discutii…

Tensiuni diplomatice! Iranul convoaca mai mulți ambasadori europeni

15:36, 14.04.2024 - Ministerul iranian de Externe a anuntat ca i-a convocat pe ambasadorii Regatului Unit, Frantei si Germaniei pentru a protesta fata de comentariile facute de autoritatile din aceste tari in urma loviturilor iraniene impotriva Israelului din cursul noptii, relateaza Le Figaro si Reuters, conform news.ro.

In Regatul Unit, Brexitul ii precarizeaza pe muncitorii imigranți

18:55, 02.04.2024 - Un raport realizat de o coaliție de universitari și un ONG care lupta impotriva sclaviei moderne denunța regulile de acordare a vizelor instituite dupa ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeana. De la plecarea Regatului Unit din Uniunea Europeana, relateaza corespondentul RFI la Londra, o serie de…

Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic

23:21, 18.03.2024 - Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic Rishi Sunak. Fostul președinte american a fost vazut luni intrand in celebra cladire din Londra. Vizita are caracter privat.


Ce parere ai despre aceasta stire?