Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Breaking:Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a demisionat

Publicat:

Ministrul britanic al Apararii, , a demisionat, inainte de o remaniere așteptata din partea premierului, relateaza . Demisia fusese deja anunțata in ultimele saptamani și coincide cu o remaniere a guvernului conservator, scrie News.ro.

Wallace declarase ca va demisiona din aceasta funcție la urmatoarea modificare a cabinetului sau, inainte de a se retrage la urmatoarele alegeri.

Conform BBC, noul ministru al Apararii ar urma sa fie anunțat joi de catre premierul . Printre numele menționate de conservatorii de rang inalt ca potențiali inlocuitori se numara…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost ministru britanic al Apararii spune ca Putin e mai puternic decat era Stalin

17:10, 12.04.2024 - Fostul ministru britanic al Apararii, Tobias Ellwood, a declarat vineri ca Occidentul este in „negare” in ceea ce il privește pe președintele rus Vladimir Putin, despre care susține ca „este acum mai puternic decat Stalin”, relateaza Sky News. 

Omenirea intra intr-o noua era! Ministrul britanic al Apararii: 'Trecem de la o lume postbelica la una antebelica'

20:05, 04.04.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, a transmis un avertisment dur pentru intreaga planeta: am „trecut de la o lume postbelica la una antebelica”, totul pe fondul amenințarilor reprezentate de Rusia, China, Iran și Coreea de Nord.

Reamaniere la varful armatei ruse: Marina rusa, Flota Nordului și Flota Marii Negre au șefi noi

18:55, 02.04.2024 - Remaniere majora in comandamentul militar rus: Șoigu a numit trei noi șefi in marina, unul inclusiv pentru Flota din Marea Neagra. Ministrul rus al Apararii, Serghei Șoigu, a dezvaluit identitatea noului comandant al Flotei Marii Negre. Viceamiralul Serghei Pinchuk a fost numit in aceasta funcție,…

Ministrul lituanian al apararii a demisionat la cererea premierului, cu doua luni inainte de alegerile prezidentiale

14:20, 17.03.2024 - Ministrul apararii din Lituania, Arvydas Anusauskas, a anuntat sambata ca si-a dat demisia la cererea sefei guvernului, Ingrida Simonyte, cu doar doua luni inainte de alegerile prezidentiale si cu sapte luni inainte de alegerile legislative, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Rusia ar fi bruiat semnalul GPS al avionului in care se afla ministrul britanic al Apararii

11:15, 15.03.2024 - Rusia a bruiat, din Kaliningrad, sistemul GPS al aeronavei in care se afla ministrul britanic al Apararii, care se intorcea de la exercițiul NATO din Polonia. Avionul a pierdut semnalul GPS timp de mai mult de jumatate de ora. BREAKING: Russia is believed to have jammed the satellite signal on an RAF…

Rusia, suspectata ca a bruiat comunicatiile avionului folosit de ministrul britanic al apararii

19:16, 14.03.2024 - Rusia este banuita ca a bruiat semnalul satelit al avionului cu care ministrul britanic al apararii, Grant Shapps, a revenit din Polonia in Marea Britanie, potrivit unei surse guvernamentale si unor jurnalisti care se aflau joi la bordul acestei aeronave oficiale, relateaza Reuters.

Ministrul de finanțe britanic Jeremy Hunt anunța cum va fi bugetul prezentat miercuri de guvernul conservator

05:20, 04.03.2024 - Duminica, ministrul de finanțe britanic Jeremy Hunt a declarat ca bugetul pe care guvernul conservator il va dezvalui miercuri va fi "prudent și responsabil", sugestia fiind ca nu sunt prevazute reduceri mari de taxe inaintea alegerilor legislative de peste cateva luni, conform AFP, citat de AGERPRES.…

Teoria ministerului britanic al Apararii privind explozia la o fabrica de rachete balistice din Rusia VIDEO

13:16, 11.02.2024 - Este improbabil ca explozia din 7 februarie la fabrica de construcție de mașini Votkinsk de langa Ijevsk, Udmurtia (centrul Rusiei), sa se fi produs in urma unui atac ucrainean cu drone, apreciaza Ministrul britanic al Apararii, in evaluarea sa din 9 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?