Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING NEWS: AVERTIZARE de vreme rea! COD GALBEN de ploi și ninsori. Vezi HARTA!

Publicat:

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de ploi și ninsori pentru perioada 08 decembrie, ora 23 - 10 decembrie, ora 10 ploi. In intervalul menționat vor fi insemnate cantitativ, polei, ninsori, intensificari ale vantului.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare ANM: Cod galben de ploi, vijelii și grindina. Harta județelor unde face ravagii vremea rea

11:01, 12.05.2024 - Meteorologii au emis duminica, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindina. Atenționarea vizeaza mai multe județe și este valabila duminica, 12 mai, de la ora 12.00 pana la ora 23.00.

HARTA. Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben de vreme rea la munte

10:21, 23.04.2024 - Meteorologii au anunțat ploi in majoritatea regiunilor tarii, pana miercuri dimineata, dar si precipitatii mixte la munte. De asemenea, au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru zona de deal a Olteniei.

HARTA Cod galben de ninsori abundente. Meteorologii anunța unde se va depune strat nou de zapada. In restul țarii va ploua

10:30, 21.04.2024 - Meteorologii au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 13 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara.

Avertizare de vreme rea la munte! Cod galben de ploi, vant, vijelii și grindina in zona montana a Damboviței

13:45, 16.04.2024 - Avertizare de vreme rea in zona montana a județului Dambovița. Meteorologii au emis o atenționare Cod galben, valabila 24 de ore, in intervalul marți, 16 aprilie, ora 15.00 – miercuri, 17 aprilie, ora 15.00. Astfel, in zona de munte a județului nostru vor fi perioade de instabilitate atmosferica accentuata.…

Vreme schimbatoare la primele ore - ANM a emis avertizare cod galben

09:15, 07.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in zone si localitati din 12 judete, valabile in urmatoarele ore.

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Ninsori abundente, in Romania. A fost emisa avertizare de viscol. Zonele in care este iarna adevarata

11:50, 21.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de viscol pentru mai multe zone din țara. In acest moment ninge abundent in centrul Romaniei și la Iași. Avertizare ANM de viscol și ninsori Meteorologii au emis in aceasta dimineața o atenționare de cod galben de viscol…

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?