Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brașov: Fostul deputat Mihail Boldea, condamnat la șase ani de închisoare cu executare

Publicat:

Magistrații Curții de Apel Brașov l-au condamnat vineri la șase ani de inchisoare cu executare pe fostul deputat de Galați Mihail Boldea.

Sentința poate fi contestata în termen de 10 zile de la primirea acesteia, a precizat pentru AGERPRES purtatorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecatorul .

Procurorii DNA l-au trimis în judecata pe fostul deputat Mihail Boldea pentru mai multe fapte de corupție, printre care și șantaj și spalare de bani.

În același dosar a fost trimis în judecata și Costache Roșca, fost Roșca Caloenescu,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Sentința pentru criminalul din Berceni. Marcel Serbuc a fost condamnat la 26 ani de inchisoare

20:20, 03.04.2024 - Marcel Serbuc, barbatul care a ucis-o pe fetita concubinei sale si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucuresti la 26 ani inchisoare pentru omor calificat si talharie.

Traficantul oradean prins de polițiști cu ajutorul lui „Burghezu’”, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

14:41, 02.04.2024 - Un oradean de 39 de ani a fost ridicat de polițiștii de la Compartimentul Urmariri Bihor și dus la penitenciar, dupa ce Curtea de Apel Oradea a menținut, luni, condamnarea acestuia la trei ani de detenție pentru trafic de droguri.

Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv”

12:10, 11.03.2024 - Continue reading Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv” at Info real.

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.

Avram Gal, patronul Transilvania Steakhouse, condamnat la inchisoare cu executare. Adio burgeri, bun gasit popota

14:00, 16.02.2024 - Avram Gal, patronul Transilvania Steakhouse, a fost condamnat la inchisoare cu executare de Tribunalul București. Gal mai are o șansa, pentru ca sentința nu este definitiva.Avram Gal, cel care vindea burgerii cu 6000 de euro, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare.Judecatorii l-au condamnat…


Ce parere ai despre aceasta stire?