Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogdan Mocanu, reacție dură după ce Radu Siffredi a înjurat unul dintre copiii Oanei Matache: "S-a combinat cu boschetarul ăsta..." / VIDEO

Publicat:

a avut o reacție dura dupa ce a injurat unul dintre copiii . Ce spune artistul despre imaginile in care actualul partener de viața al fiicei pare sa aiba o ieșire necontrolata la adresa unuia dintre micuții ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Cu ce se ocupa Radu Siffredi. Din ce iși caștiga banii iubitul Oanei Matache

15:10, 15.03.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi au format unul dintre cele noua cupluri care au acceptat provocarea Power Couple Romania, iar povestea lor a ajuns sa fie mult mai bine cunoscuta de catre public. Insa, cei mai mulți sunt curioși sa afle cu ce se ocupa iubitul Oanei, de fapt.

Prima reacție a lui Radu Siffredi dupa ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au caștigat Power Couple Romania. Ce le-a transmis tanarul

14:40, 14.03.2024 - Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a transmis un mesaj neașteptat in mediul online dupa ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au caștigat Power Couple Romania. Tanarul și partenera lui au fost la un pas de Marele Premiu in Finala.

Power Couple Romania, 5 martie 2024. Cum s-a descurcat Radu Siffredi in rolul de tata. Ce gest neașteptat a facut iubitul Oanei Matache: „Nu ți-a zis nimeni sa-l pupi pe cap” / VIDEO

23:20, 05.03.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu, concurenții au fost provocați sa iși testeze abilitațile de tata. Este sau nu pregatit Radu Siffredi sa devina parinte? Ce gest neașteptat a facut iubitul Oanei Matache.

Power Couple Romania, 5 martie 2024. Radu Siffredi, gest neașteptat in timpul probei. Ce a facut pentru un bebeluș

21:40, 05.03.2024 - Gestul neașteptat al lui Radu Siffredi din ediția 14 Power Couple Romania, de pe 5 martie 2024, care le va schimba multora parerea despre el. Unii nu se așteptau ca iubitul Oanei Matache poate sa faca asta unui bebeluș.

Power Couple Romania, 26 februarie 2024. Radu Siffredi, reacție necontrolata cand a vazut-o pe Oana Matache. Ce a putut sa faca

23:15, 26.02.2024 - Radu Siffredi a avut o reacție necontrolata dupa ce a vazut-o pe Oana Matache legata de un stalp in ediția 10 din Power Couple Romania, de pe 26 februarie 2024. Dani Oțil și-a pus mana la ochi atunci cand tanarul a trecut la gesturi neașteptate.

Bogdan Mocanu, reacție dupa ce in spațiul public au aparut discuții intre fosta iubita, Andra Voloș, și mama lui. Ce mesaj ii transmite artistul celei care i-a dat viața

22:50, 23.02.2024 - Bogdan Mocanu vorbește despre discuțiile care au facut inconjurul internetului. Mama artistului și fosta partenera, Andra Voloș, au avut un schimb de replici in vazul tuturor. Cantarețul vorbește și despre asocierile facute de carcotași, cele legate de el și de copilul fostei iubite.


Ce parere ai despre aceasta stire?