Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boeing a descoperit O NOUĂ PROBLEMĂ la avioanele 737 MAX

Publicat:

Boeing a descoperit o a doua problema de software, pe langa cea a sistemului MCAS, care a condus la consemnarea la sol a tuturor aeronavelor Boeing 737 MAX 8, la nivel internațional, au confirmat Surse din compania Boeing pentru , citeaza digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Televizoarele, adevarați spioni in casa ta! Cum s-a descoperit problema și cum o au reușit experții sa o remedieze

13:35, 15.04.2024 - Un nou semnal de alarma in cazul televizoarelor inteligente. Experții in securitate cibernetica au descoperit o problema serioasa la o anumita marca cunoscuta de televizoare! Iata cum acționeaza hackerii!

VIDEO| Avioane staționate in Romania au doborat dronele iraniene care atacau Israelul (Surse)

10:25, 15.04.2024 - Avioanele staționate in Romania au participat la contracararea atacurilor lansate din Iran catre Israel. Avioanele de lupta ale Marii Britanii, care sunt staționate in Romania, au fost trimise in Orientul Mijlociu inca de vineri.

Boeing platește compensații uriașe dupa ce avioanele 737 MAX 9 au fost ținute la sol din cauza defecțiunilor

09:55, 05.04.2024 - Alaska Air Group a anuntat joi ca Boeing a platit aproximativ 160 de milioane de dolari companiei aeriene, in primul trimestru, drept compensatie initiala pentru a impactul cauzat de blocarea temporara la sol a avioanelor 737 MAX 9, transmite Reuters, preluat de News.ro.

Marturii despre cum se poarta in prezent razboiul dintre Hamas și Israel: „Avioanele de recunoaștere supravegheaza totul”

05:55, 28.03.2024 - Politica razboiului, precum și ruptura din ce in ce mai adanca dintre Israel și Statele Unite cu privire la criza umanitara din Gaza, au pus in umbra un camp de lupta in schimbare, unul care arata foarte diferit fața de cel de acum o luna, doua, relateaza Washington Post.

Un avion Tarom a revenit in București dupa ce ar fi fost lovit de fulger

09:35, 25.03.2024 - Pilotii unui avion TAROM care zbura pe ruta Bucuresti-Chisinau au decis sa revina azi noapte pe aeroportul „Henri Coanda” (Otopeni). Zborul RO209 s-a intors dupa decolare pe aeroportul din Bucuresti, dupa ce ar fi fost lovit de un fulger. Conform datelor de pe site-urile de urmarire a zborurilor, avionul,…

Avion Tarom, lovit de fulger. Ce au decis pilotii

07:55, 25.03.2024 - Un avion Tarom, care zbura pe ruta Bucuresti- Chisinau, a fost lovit de fulger, duminica seara. In urma acestui incident, piloții au decis ca aparatul de zbor sa revina pe aeroportul „Henri Coanda” (Otopeni) din Bucuresti. Nu este prima data cand un avion revine pe aeroport din cauza unor astfel de…

„Problema tehnica” in timpul unui zbor cu avionul pe ruta Sydney-Auckland

21:00, 11.03.2024 - Cel putin 50 de persoane au fost ranite, luni, majoritatea avind rani minore, dupa ce o „problema tehnica” a provocat o „miscare puternica” in timpul unui zbor de la Sydney la Auckland efectuat de compania LATAM Airlines. Cursa LATAM Airlines LA800, un Boeing 787-9 Dreamliner, a aterizat pe aeroportul…

Iși unesc forțele. Trump și Musk, impotriva lui Biden

16:46, 06.03.2024 -  Elon Musk s-a intalnit in secret cu Donald Trump, duminica, la proprietatea acestuia din Florida, Mar-a-Lago,  scrie New York Times. Surse apropiate lui Musk spun ca acesta este convins ca Biden trebuie sa piarda alegerile din noiembrie.  Musk a venit la reședința lui Trump, impreuna cu un grup de…


Ce parere ai despre aceasta stire?