Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boala "silențioasă" care distruge oasele. Acestea sunt primele semne ale ei. Mergi urgent la medic!

Publicat:

Osteoporoza este o boala caracterizata prin scaderea masei osoase si deteriorarea tesutului osos. Consecintele directe sunt cresterea fragilitatii osului si, implicit, riscul sporit de a sueri fracturi. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Gabriel are nevoie urgent de operație la coloana. Vrea sa devina medic in memoria fratelui rapus de leucemie

13:10, 04.04.2024 - Pentru un elev eminent de la Liceul Sf. Sava din Capitala statul in banca a devenit un calvar. O afecțiune grava a coloanei vertebrale ii provoaca dureri cumplite. ,,Orice mișcare pe care o fac a devenit chinuitoare. Chiar și simplul fapt de a respira imi provoaca dureri. Nu pot sta foarte mult pe scaun.…

BRONȘIOLITA ACUTA Semne care indica necesitatea consultului medical urgent pentru Copii

13:16, 01.04.2024 - Bronșiolita este in general cauzata de Virusul Sincițial Respirator (VSR), care se raspandește prin picaturi de saliva și prin contact direct cu mainile contaminate The post BRONȘIOLITA ACUTA Semne care indica necesitatea consultului medical urgent pentru Copii first appeared on Informatia Zilei .

Europa iși revine surprinzator și da primele semne de creștere

06:35, 23.02.2024 - Actiunile europene au crescut joi, iar indicele de referinta Stoxx 600 a atins la un nivel record, in timp ce investitorii au evaluat rezultatele financiare ale companiilor si datele care arata imbunatatirea perspectivelor economice in Europa, transmite CNBC, informeaza News.ro. Indicele Stoxx 600…

Exclusiv! Primele declarații ale Ioanei Basescu, dupa ce s-a spus ca ar suferi de o boala incurabila! Fiica fostului președinte se afla in Spania!

14:55, 22.02.2024 - Au trecut trei zile de cand in mass media au aparut informații conform careia Ioana Basescu ar suferi de cancer. BUGETUL.RO a reușit sa stea de vorba cu fiica fostului președinte, care a vorbit despre situația in care se afla in aceste momente.CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE!

Ficatul, grav afectat de alcool și excesele alimentare. Mihaela Bilic: "Nu doare și nu da semne de boala"

19:25, 21.02.2024 - Ficatul este responsabil de procesarea și stocarea glucidelor, lipidelor, micro și macro nutrienților, dar și de transformarea substanțelor toxice in produși netofici, sprijina sistemul imunitar, metabolizeaza fierul și colesterolul.

Primele declarații ale Prințului Harry despre boala Regelui Charles al III-lea. Care este starea de sanatate a monarhului britanic: „Nu este o prioritate mare”

18:55, 16.02.2024 - La inceputul lunii februarie 2024, un anunț a creat isterie in intreaga lume. Ei bine, potrivit celor mai recente informații, Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata primele declarații ale Prințului Harry…

USR: Taxa pe boala trebuie scoasa, integral, urgent! Doar in ianuarie, PSD si PNL au luat 10 milioane de euro

20:15, 12.02.2024 - USR cere ca taxa pe boala trebuie scoasa, integral, urgent, dupa votul din Senat pe eliminarea impozitarii cu 10% a concediilor medicale, aratand ca doar in ianuarie, din aceasta taxa, PSD si PNL au luat 10 milioane de euro de la oamenii suferinzi.

Cei '3 calareți ai Apocalipsei' care vor distruge Uniunea Europeana: primele semne deja se vad

16:25, 07.02.2024 - Sunt fisuri din ce in ce mai vizibile, care amenința sa devina defecte și care, combinate, risca sa zguduie intreaga Uniune Europeana. Prima este consecința progresului continuu al forțelor populiste, din stanga și mai ales din dreapta spectrului politic european. In 2019, Partidul Popular European…


Ce parere ai despre aceasta stire?