Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blestemul banilor nemunciţi. Ce s-a întâmplat cu o femeie care a reuşit să câştige de două ori la loto

Publicat:

este un caz extrem de rar cand vine vorba de castigurile la loterie, scrie businessmagazin.ro. Ea a avut noroc sa castige de doua ori la loto doi ani la rand, 1985 si 1986, strangand suma totala de 5.4 milioane de dolari.

Din pacate pentru ea, dupa incasarea banilor, a reusit sa piarda toata suma dupa o serie de investitii si pariuri nereusite in .

In prezent, este falita si traieste intr-un parc de rulote.

Sursa: businessmagazin.ro.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un viceprimar PSD a lovit o femeie din echipa de campanie a PNL: „Este grav ce s-a intamplat. O gașca de agresori”

20:10, 07.05.2024 - Voinea Constantin, viceprimarul comunei Ratești, e acuzat ca ar fi lovit o femeie, membra a echipei de campanie a PNL Argeș, transmite, intr-un comunicat, Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

O femeie de 101 ani, confundata cu un bebeluș! Totul s-a intamplat intr-un aeroport: „Credeau ca sunt un copil” / FOTO

13:05, 28.04.2024 - O femeie, in varsta de 101 ani, a fost confundata cu un bebeluș de doi ani. Totul s-a intamplat la un aeroport din America, unde femeia a fost inregistrata ca fiind nascuta in anul 2022, nu in 1922.

Un bacauan a reclamat nereguli la desemnarea președinților birourilor electorale. Ce s-a intamplat cu plangerea sa

08:00, 22.04.2024 - Un cetațean din Bacau a depus o sesizare la Biroul Electoral Central, atragand atenția asupra unor  nereguli in desemnarea președinților birourilor electorale din județ. Sesizarea a vizat in special etapa a doua a tragerii la sorți, afirmand ca aceasta s-a desfașurat cu nerespectarea criteriului apropierii…

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Incident straniu. O femeie a cazut de la etaj și deși este conștienta nu știe cum s-a intamplat. Are multe rani

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta.

Plic cu 16.800 euro, gasit de o femeie langa o clinica medicala din Piatra-Neamt. Polițiștii l-au gasit pe proprietarul banilor

16:55, 29.03.2024 - O femeie in varsta de 34 ani a gasit in parcarea unei clinici medicale din Piatra-Neamt un plic cu 16.800 euro si l-a dus la sediul politiei, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

(update) O femeie, la pamant pe o trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:45, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.


Ce parere ai despre aceasta stire?