Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Black Friday: eMAG vinde online benzină, motorină si gaz petrolier lichefiat cu reducere de 10 la suta

Publicat:

eMAG lanseaza de la vanzare tichete pentru toate tipurile de carburanți Rompetrol (benzina, motorina, gaz petrolier lichefiat), cu un discount de 10% fața de prețul la pompa. – Reduceri de 10% exclusiv pentru clienții eMAG la toate tipurile de carburanți Rompetrol: – 5.000 de tichete in valoare totala de 1 milion de lei pentru alimentare cu benzina, motorina, GPL in toate stațiile RompetrolTichetele cumparate online sunt livrate acasa – eMAG vinde și in acest an autoturisme

Citeste articolul mai departe pe mediasinfo.ro…  

Sursa articol: mediasinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște: Cat va costa benzina și motorina, maine

12:45, 07.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 8 mai, șoferii vor plati cu 15 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 11 bani.

ANRE anunța noi prețuri la carburanți. Cit va costa un litru de benzina și motorina

12:25, 07.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referința pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru miine, 8 mai, transmite Noi.md. Astfel, prețul unui litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 26,02 lei, iar cel pentru un litru de motorina…

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Benzina, mai scumpa cu 6 bani maine: Vezi cat va costa motorina

12:20, 27.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 28 martie. Astfel, prețul la motorina ramane neschimbat, iar cel la benzina crește cu 6 bani.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Ce mai comercializeaza lumea pe Internet. Un oneștean vinde un frigider mortuar

12:25, 01.03.2024 - Locuitorii din Onești au fost surprinși sa descopere ca un barbat din comunitate vinde un frigider mortuar la prețul de 3,500 E. Anunțul, postat pe diverse platforme de vanzare online, a starnit o serie de reacții controversate in mediul online și in randul localnicilor. Frigiderul mortuar, destinat…


Ce parere ai despre aceasta stire?