Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biserica Ortodoxa Romana - Din cauza conditiilor atmosferice, slujba nu se va tine!

Publicat:

. , ii anunta pe toti credinciosii ca din cauza conditiilor atmosferice, slujba nu se va tine, iata postarea: "Iubiți credincioși avand in vedere condițiile atmosferice și prevederea guvernatorului statului NY cu privire la circulație - in ziua de 2.02.2021 - nu vom savarși sf slujbe la biserica -Elmhurst NY - indemnandu-va sa va rugați in mod particular acasa. Va așteptam atat online cat si fizic, DUMINICA -07.02.2021. Va multumim si va binecuvantam!"

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in Arhiepiscopia Tomisului: IPS Teodosie a oficiat slujba de inmormantare a unuia dintre cei mai iubiți preoți / VIDEO

16:00, 04.05.2024 - Astazi, in Sambata Mare, unul dintre cei mai iubiți preoți din Arhiepiscopia Tomisului a fost condus pe ultimul drum. Slujba a fost oficiata de un sobor de preoți și diaconi, in frunte cu intaistatatorul, Inalt Prea Sfințitul Teodosie.

Se amana Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana, judetul Constanta

14:06, 30.04.2024 - Edilulul de la Cumpana a facut un anunt de ultim moment Este vorba despre Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana. Din cauza conditiilor meteo actuale si a prognozei zilei de maine, suntem nevoiti sa amanam Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local…

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Printul William al Marii Britanii se retrage de la un eveniment public din cauza unei probleme personale

14:30, 27.02.2024 - Printul William al Marii Britanii a renuntat la participarea la o slujba comemorativa organizata la Castelul Windsor in memoria fostului rege Constantin al II-lea al Greciei din cauza unei probleme personale nespecificate, a anuntat marti biroul sau, transmite Reuters, potrivit Agerpres. "Din pacate,…

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Actrița celebra care traia in mizerie. S-a imbolnavit grav din cauza condițiilor din locuința

16:40, 10.02.2024 - A fost una dintre cele mai stralucitoare actrițe, cat și una dintre cele mai seducatoare și a ramas și in prezent unul dintre cele mai mari simboluri ale Hollywoodului. Insa, ducea o viața dezordonata. Traia in mare mizerie, motiv pentru care a ajuns sa aiba probleme serioase de sanatate, potrivit click.ro.…


Ce parere ai despre aceasta stire?