Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la estetician! Madi Dragoș, pregătită de o nouă schimbare: ”La o anumită vârstă...”

Publicat:

Bianca Dragușanu are mare grija la felul in care arata, dar se gandește și la cele mai importante ființe din viața ei. Astfel, diva a dus-o pe mama sa la estetician, acolo unde Madi Dragoș va avea parte de cateva intervenții.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Geanina Ilieș, pregatita sa devina mama pentru a doua oara! Prezentatoarea TV are un baiat in varsta de 17 ani: „E un copil...” / VIDEO

13:40, 18.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Geanina Ilieș a marturisit ca este pregatita sa devina mama pentru a doua oara. Prezentatoarea TV are un baiat in varsta de 17 ani. Iata ce marturisiri a facut vedeta pentru emisiune!

Star Matinal. O influencerița a murit la varsta de 30 de ani, din cauza unei operații estetice. Și-a dorit o schimbare, dar a platit frumusețea cu prețul vieții / VIDEO

08:35, 26.03.2024 - Un nou caz cutremurator. A platit frumusețea cu prețul vieții. O tanara influencerița a murit la doar 30 de ani, dupa ce a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o operație de liposucție.

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!

Gabi Badalau a aflat din presa de presupusa relație a Biancai Dragușanu cu medicul estetician. Sufera sau nu dupa desparțirea de blondina: „Alegerile facute de ea...” / VIDEO

10:50, 08.02.2024 - In ediția de aseara de la Xtra Night Show, Gabi Badalau a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Bianca Dragușanu, dupa o buna perioada in care s-a zvonit ca nu mai este loc de impacare, avand in vedere ca blondina a fost deranjata ca fostul iubit nu i-a fost alaturi, in urma intervențiilor. Acum,…

Care e varsta de aur pentru fiecare zodie. Anii in care nativii au cel mai mare succes in viața

12:00, 07.02.2024 - Astrologii s-au pus de acord și au stabilit ca fiecare zodie in parte va straluci la o anumita varsta sau intr-o anumita perioada a vieții. Afla din randurile de mai jos previziunile pentru fiecare nativ in parte!


Ce parere ai despre aceasta stire?