Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beyoncé va reînregistra o melodie de pe noul său album din cauza unor versuri considerate jignitoare

Publicat:

Cantareata americana Beyonce va inregistra din nou o piesa de pe noul ei album, „Renaissance”, din cauza unor versuri considerate jignitoare de asociatiile care militeaza pentru drepturile persoanelor cu dizabilitati, informeaza BBC și Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic: „Oamenii aștia...”

18:46, 16.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic. Cantareața a facut declarații neașteptate despre fostul ei partener de viața. Iata ce a dezvaluit vedeta!

Theo Rose, la cuțite cu parinții din cauza carierei. „Ei vroiau sa fiu profesoara la sat”

13:41, 15.04.2024 - Cantareața nu i-a ascultat și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Discuțiile de atunci au afectat-o ani de zile, a marturisit vedeta de 26 de ani. „Au mai existat perioada cand ma incurajau: „Hai, nu vrei totuși sa fii profesoara de muzica la școala, in sat?”. Cand vedeau ei, saracii, ca eu tot lansez…

VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country

12:10, 29.03.2024 - Beyonce, cunoscuta cantareața de muzica pop și R&B, debuteaza in lumea muzicii country cu primul sau album, inspirat din Texas, statul sau natal. The post VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country first appeared on Informatia Zilei .

Amalia Gaița prezinta noul album „Mimosa” in concert, in 28 martie la Club Flex Arad

21:35, 18.03.2024 - Cantareața și compozitoarea timișoreana Amalia Gaița revine in Arad pentru un concert de club in care prezinta cel mai nou album al ei, „Mimosa”, lansat anul trecut. Concertul eclectic de soul-rock cu influențe din funk și jazz are loc joi, 28 martie, in Club Flex Arad (str. Unirii, nr. 5). Eveniment…

Beyonce dezvaluie numele noului ei album care va fi lansat in 29 martie

11:11, 13.03.2024 - Cantareata americana Beyonce a dezvaluit pe retelele de socializare numele noului sau album, "Cowboy Carter", care va fi actul II al proiectului sau "Renaissance", al carui prim album a fost lansat in 2022.Superstarul a intrat recent in istoria muzicii din Statele Unite, devenind prima femeie…

Misha, revoltata din cauza prețurilor mari din Romania. Cat a platit artista pentru o vizita la medic: ”Se moare de foame”

14:35, 10.03.2024 - Misha este revoltata din cauza prețurilor uriașe din Romania. Cantareața a facut cateva cumparaturi și a platit o suma mult prea mari, fața de cum era in trecut. Aceasta afirma ca nici medicii nu au tarife mai accesibile, iar pentru persoanele care se descurca greu, poate deveni problematic.

Beyonce, prinsa in mijlocul unui scandal internațional. Cantareața este acuzata de plagiat

21:36, 05.03.2024 - Beyonce, una dintre cele mai iubite cantarețe la nivel mondial, a lansat doua piese country și este acuzata de plagiat. Una dintre melodiile sale ar fi fost copiata dupa coloana sonora a unui desen animat, indragit de copii.

Raye, recompensata cu sase premii la BRIT Awards

11:41, 03.03.2024 - Cantareata si compozitoarea Raye a stabilit un record caștigand, sambata, la gala BRIT de la Londra, sase premii, inclusiv la categoriile artistul si albumul anului, scrie News.ro. „Nu va puteti imagina ce inseamna asta pentru mine”, a spus ea, in lacrimi, in timp ce si-a acceptat premiul pentru „Albumul…


Ce parere ai despre aceasta stire?