Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Betty Stoian, reacție după ce Florin Salam ar fi fost umilit la o nuntă din Craiova. Mesajul fiicei manelistului: „Dumnezeu te iubește”

Publicat:

Dupa ce a fost alungat de la o nunta din Craiova, fiica sa, Betty, a postat un mesaj cu subințeles. Artista ii este alaturi tatalui sau, iar de curand, a distribuit o imagine in care apare alaturi de manelist.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul primarului Bogdan Loghin de Paște: „Va doresc, tuturor radauțenilor de pretutindeni, un Paște in armonie cu valorile care stau la baza creștinatații: dragostea, grija fața de aproapele nostru și credința in Dumnezeu”

18:36, 04.05.2024 - Primarul din Radauți, Bogdan Loghin, a transmis, astazi, un mesaj sincer și din suflet, catre toți radauțenii cu ocazia Sarbatorilor Pascale. „Va doresc, tuturor radauțenilor de pretutindeni, un Paște in armonie cu valorile care stau la baza creștinatații: dragostea, grija fața de aproapele nostru și…

Nicușor Bancu știe cum a caștigat Craiova meciul din Giulești: Meritul principal este al lui

13:30, 30.04.2024 - A fost mare bucurie in randul delegației craiovene la finalul partidei din Giulești, caștigata efectiv in ultima secvența a meciului grație reușitei mijlocașului Alexandru Crețu. Acest rezultat ii menține pe olteni in lupta pentru locul secund cu CFR Cluj și Farul, locul 2 aducand calificarea automata…

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Mesajul fiicei procurorului Pavel Palcu din Arad, cel mai longeviv magistrat al Romaniei: „Tristete, teama sau chiar manie“

13:30, 16.04.2024 - Oana, fiica procurorului aradean Pavel Palcu cu cea mai mare vechime in magistratura din Romania, a postat un mesaj emoționant la moartea acestuia. Mesajul vine alaturi de alte cateva mii cate au fost postat pe Facebook.

Mesajul IPS Irineu, cu prilejul inceputului Postului Paștilor: „Postul Mare, o intoarcere a omului la Dumnezeu”

20:15, 15.03.2024 - A inceput Sfantul si Marele Post al Pastilor, cand Biserica ne ofera prilejul de a ne innoi viata duhovniceasca prin post. Hristos Domnul ne arata valoarea spirituala a postului, randuindu-l printre „faptele dreptatii” (Mt. 6,1). El Insusi Si-a inaugurat misiunea printr-un post de patruzeci de zile…

VIDEO. Stere Halep, prima reacție dupa victoria Simonei la TAS: V-am spus ca Dumnezeu are grija. Așa s-a intamplat

19:10, 05.03.2024 - Stere Halep a reacționat dupa victoria Simonei la TAS, acolo unde suspendarea i-a fost redusa de la 4 ani la 9 luni. „V-am declarat de prima data ca Dumnezeu are grija. Așa s-a intamplat”, a spus tatal sportivei.

Florin Salam, prima reacție dupa ce a fost saltat de polițiști și dus la audieri. Mesajul transmis de manelist dupa ce a plecat de la Parchet: "Pot sa va dau in judecata"

15:10, 08.02.2024 - La scurt timp dupa ce a plecat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovița, unde fusese dus pentru audieri, dupa ce a fost saltat de polițiști, Florin Salam a facut primele declarații. Ce mesaj a transmis manelistul.


Ce parere ai despre aceasta stire?