Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătrân care fugise din spital desculț, în pijamale și cu branula în mână, găsit pe stradă de polițiștii locali din Timișoara

Publicat:

Polițiștii locali aflați in patrulare in seara zilei de ieri, in zona centrala a orașului, au observat, in jurul orei 19:00, un barbat in pijama, desculț, care se deplasa dinspre Piața Maraști, pe strada Sergent Constantin Mușat. Mai mult, batranul avea și o branula in mana, motiv pentru care polițiștii locali și-au dat seama ca […] care fugise din spital desculț, in pijamale și cu branula in mana, gasit pe strada de polițiștii locali din Timișoara a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Reșița care a fugit de acasa, gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara

11:50, 29.04.2024 - O femeie din Reșița care a fugit de acasa de doua zile a fost gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara. Ea a fost data disparuta de sora sa. Polițiștii din Reșița au preluat-o pentru a fi dusa la domiciliu.

Copil gasit de polițiștii locali dupa ce s-a pierdut de tatal sau, pe o strada din Timișoara

11:20, 29.04.2024 - Un copil dezorientat și cu probleme de natura psihica a fost gasit vineri de polițiștii locali pe o strada din Timișoara. Intr-o clipa de neatenție, el ar fi plecat de langa tatal sau și s-a pierdut.

FOTO. Amenzi date de polițiștii locali pentru mizeria descoperita pe unele șantiere din Timișoara

14:20, 12.04.2024 - Polițiștii locali au dat doua sancțiuni, a cate 60.000 de lei fiecare, pentru doua șantiere, iar o firma care colecteaza deșeuri a primit amenzi de 220.000 lei pentru nerespectarea legislației din domeniu.

FOTO. Calatori care fumau in troleibuze, amendați de polițiștii locali din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Pasiunea pentru fumat a unora nu ține cont de locul in care se afla. Deși fumatul este interzis in spațiile publice inchise, acest lucru nu-i impiedica pe calatorii certați cu bunul simț sa aprinda o țigara in mijloacele de transport in comun.

Consilierii locali liberali s-au opus proiectului pentru noul spital municipal din Timișoara

17:50, 15.03.2024 - Deși proiectul primarului Dominic Fritz de a construi un nou spital municipal, cu finanțare de la Banca Mondiala, a trecut cu bine, consilierii locali PNL s-au opus acestuia. Consilierul PNL Simion Moșiu a votat „NU”. El se afla și pe lista de consilieri locali ai lui Nicolae Robu, fostul primar.

Ce mai fura romanul?! Barbat prins de polițiștii locali sustragand lalele, cu tot cu bulbi, din Parcul Justiției

10:25, 11.03.2024 - Polițiștii locali, aflați in patrulare in zona centrala a orașului, au fost direcționați de dispeceratul instituției, in seara zilei de sambata, in jurul orei 19.00, catre Parcul Justiției unde s-a semnalat faptul ca o persoana sustrage material dendrofloricol. La fața locului au depistat un barbat…

Batran de 94 de ani dat disparut de familie, gasit de polițiști in cateva ore, desculț și infrigurat

20:51, 07.03.2024 - Polițiștii orașului Sannicolau Mare au fost alertați astazi, la ora 15:15, de fiul unei persoane varstnice, care a informat ca tatal sau, de 94 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a plecat in mod voluntar de la domiciliul sau intr-o direcție necunoscuta și nu a mai revenit. „Echipajele de polițiști…


Ce parere ai despre aceasta stire?