Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu şi-a anunţat retragerea din echipa naţională

Publicat:

Baschetbalistul Vlad Moldoveanu si-a anuntat, vineri, retragerea din echipa nationala, pentru care nu a mai jucat in ultimii doi ani din cauza problemelor de sanatate. El va evolua doar la nivel de club, potrivit news.ro.

Citește și:  il ataca pe Florin Cițu: Un Ministru-Pinocchio

”O decizie grea. Tin sa multumesc federatiei si presedintelui acesteia, , pentru intelegere. Nu a fost o decizie usoara, imi doream sa evoluez pentru nationala si tot timpul a fost o onoare. Din pacate, ultimii doi ani au fost grei pentru mine din punct de vedere fizic. Imi doresc…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranta lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primaria Generala: „Se bat cap in cap”

10:15, 28.04.2024 - Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru Primaria Generala, in ciuda sperantelor lui Marcel Ciolacu ca edilul de la Sectorul 5 nu va intra intr-o batalie electorala cu Gabriela Firea, candidata PSD-ului. Piedone a criticat decizia PSD și PNL de a se incapațana sa vina cu un candidat propriu…

Firea așteapta retragerea lui Piedone din cursa electorala. „Sa faca ce a spus la inceput”

09:05, 27.04.2024 - Gabriela Firea, candidata PSD la funcția de primar general al Capitalei, a spus intr-o emisiune tv ca așteapta retragerea lui Cristian Popescu Piedone din cursa electorala, pentru ca așa a promis.

Piedone, decizie de ultima ora privind retragerea candidaturii: Raspuns ferm pentru Firea și Ciolacu

16:00, 24.04.2024 - Cristian Popescu Piedone are un  raspuns tranșant pentru Marcel Ciolacu, dupa ce acesta i-a tot cerut sa se retraga din cursa electorala pentru Primaria Generala a Capitalei, dupa ce Gabriela Firea a fost anunțata candidata PSD.

Nicușor Dan, reacție sarcastica la retragerea lui Cirstoiu: 'Decizie grea pentru mafia imobiliara'

09:15, 23.04.2024 - Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, reacționeaza la decizia coaliției PSD-PNL (vehiculata deocamdata „pe surse”) de a renunța la medicul Catalin Cirstoiu. In condițiile in care PSD și PNL ar urma sa aiba candidați separați la Primaria Capitalei, Nicușor Dan transmite un mesaj cu o nota de sarcasm.

Capitanul și-a anunțat retragerea din naționala, imediat dupa șocul din preliminarii: „Nici pe ei nu ii batem?! Inacceptabil și umilitor”

17:45, 24.03.2024 - Zhang Linpeng (34 de ani), capitanul naționalei Chinei, și-a anunțat retragerea din fotbalul internațional. Fundașul stanga n-a putut digera ultimul rezultat, remiza 2-2 cu Singapore. Chinezii au investit sume imense in ultimul deceniu. Au adus o mulțime de vedete in campionatul intern, dar rezultatele…

Ciuca, dupa retragerea Ramonei Chiriac de la europarlamentare: Analizam și vom lua o decizie

19:01, 21.03.2024 - Nu ma grabesc sa iau niciun fel de decizie, analizam și in funcție de ce elemente de concretețe avem vom lua o decizie, a spus joi Nicolae Ciuca, președintele PNL, intrebat despre retragerea Ramonei Chiriac de pe lista comuna pentru europarlamentare.

Dupa 28 de ani, Raducioiu a spus raspicat: „A fost o decizie prosta. Ma macina și acum”

10:25, 21.03.2024 - Florin Raducioiu (54 de ani) a dezvaluit ca marele regret al carierei e retragerea prematura de la naționala, in 1996, cand avea 26 de ani. Fostul atacant și-a exprimat de-a lungul timpului dubiile privind decizia din 1996, insa acum a ajuns la concluzia ca a facut o mare greșeala. Raducioiu a renunțat…

DECIZIE POLITICA Gabriela Firea, candidat PSD la Primaria Capitalei

23:15, 23.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 23 februarie, ca in acest moment candidatul pentru functia de primar general al Capitalei din partea PSD este Gabriela Firea, The post DECIZIE POLITICA Gabriela Firea, candidat PSD la Primaria Capitalei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?