Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Barda cu care vă mâna în lupta s-a înmuiat". Puberu, cameramanul de la Neatza, îndrăgostit până peste cap: "Pentru acelea care l-au lăsat să îşi rătăcească mâinile pe sub tricourile voastre..."

Publicat:

Lacrimi si emotie, de cu dmineața in patoul matinalilor. Puberu a reusit sa-i dea peste cap pe Razvan si Dani. Dragostea te transforma! Nici macar un colet nu poate sta in calea fericirii sale.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Minodora vrea sa se mute din Romania! Unde se gandește indragita artista sa se stabilieasca: „M-am plimbat...” / VIDEO

12:55, 11.04.2024 - Intr-o dezvaluire surprinzatoare facuta in timpul unei apariții la emisiunea „Neatza cu Razvan și Dani”, Minodora, indragita artista romanca, a dezvaluit ca iși dorește sa se mute din Romania. Unde se gandește cantareața sa se stabilieasca.

S-a lasat cu lacrimi de fericire! Vlad Gherman, primele declarații dupa cununia civila cu Oana Moșneagu. Cand pleaca indragostiții in luna de miere? EXCLUSIV

14:05, 07.04.2024 - La aproape un an de la cererea emoționanta in casatorie, chiar pe scena teatrului, la finalul spectacolului, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit ieri destinele. Indragostiții au devenit oficial soț și soție, ceremonia avand loc la Starea Civila a Sectorului 6. Le-au fost alaturi familiile și prietenii…

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Știrile Antena Stars. Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Ramona Olaru. Care este marea pasiune a asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani: „E foarte mult” / VIDEO

20:21, 23.02.2024 - Ramona Olaru este una dintre puținele vedete de la noi sincere și asumate. Recent, asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani a vorbit despre marea ei pasiune. Iata pe ce cheltuie cei mai mulți bani Ramona Olaru!


Ce parere ai despre aceasta stire?