Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbatul care şi-a ucis soţia, pe Gabriela, le-a lăsat copiilor o scrisoare, înainte de crimă

Publicat:

Noi detalii șocante ies la iveala in cazul crimei din Neamț. Gabriela, o femeie de 35 de ani, mama a doi copii, un baiat și o fata, a murit dupa ce soțul a impușcat-o in piept cu o arma artizanala. Barbatul ar fi lasat o scrisoare celor doi copii, inainte sa-și ucida nevasta.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Neamț s-a sinucis in fața ușii locuinței, dupa o cearta cu soția care nu l-a lasat sa intre in casa

16:15, 10.04.2024 - Tragedie, marți dupa-amiaza, intr-un bloc de locuințe din Roman. Un barbat de 56 de ani s-a sinucis in fața ușii, dupa o cearta cu soția. Pentru ca barbatul venise beat acasa și a inceput sa loveasca ușa și sa o agreseze verbal, femeia a decis sa nu-l lase sa intre in casa. Cateva ore mai tarziu, soția…

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Un barbat din Cașeiu și-a lasat soția fara bani, deși nu avea voie sa se apropie de ea. Acum e dupa gratii

13:45, 27.03.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au emis ordonanța de reținere pe numele unui barbat, de 63 de ani, din comuna Cașeiu, cercetat in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunilor de talharie și incalcarea masurilor instituite prin ordinul de protecție. In fapt, s-a reținut…

Migrantul care a ucis cu o maceta un șofer roman de TIR, sub ochii soției acestuia, a fost condamnat, in Franța

10:26, 22.03.2024 - Jurații Somme l-au gasit vinovat pe Belan Qassim Karim de uciderea prin injunghiere a unui șofer roman de camion, pe 15 mai 2021, intre Abbeville și Blangy. L-au condamnat pe migrantul irakian, joi, 21 martie 2024, la 19 ani de inchisoare. Mihai Spataru avea 38 de ani cand a fost lovit cu maceta, scrie…

Batran incendiat pentru o datorie infima. Sentinta pentru crima intr-un sat din Moldova

16:15, 13.03.2024 - Un barbat din Neamt s-a razbunat crunt pe un consatean, care nu i-a restituit la timp o suma de bani. El a fost condamnat pentru comiterea a trei infractiuni, crima si tentativa de omor si distrugere.

Soția lui Emil Boc, mesaj dureros pentru dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. A fost condusa pe ultimul drum: ”Ne-am promis sa...”

15:50, 07.02.2024 - Moartea Cameliei Tișe a lasat multa durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. Soția lui Emil Boc, Oana Boc, a transmis un mesaj sfașietor pentru fosta ei fina, prin care a exprimat cat de mult regreta faptul ca a murit. Camelia Tișe a lasat in urma o familie frumoasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?