Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI: LUNI-O blondă cu o maşină trăznet într-un service auto

Publicat:

Se spune ca asa cum începi ziua de luni, asa vei continua toata sapamâna. Pentru ca vrem sa ai o saptamâna minunata, ti-am pregatit un banc foarte amuzant care cu siguranta te va face sa razi si pe care îl vei spune si prietenilor.


O blonda cu o masina traznet într-un service auto. Mecanicul întreaba:
- Ce s-a întâmplat?
- Merge aiurea si se opreste motorul.
Mecanicul deschide capota si gaseste un biletel: "Este o proasta, nu stie sa conduca, iar eu n-am de gând sa platesc. Sotul" .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoferița care s-a rasturnat cu mașina la Ciocana s-a devedit a fi o primarița

15:51, 20.05.2024 - Femeia care a avut de suferit in urma unui accident rutier, produs in seara zilei de 17 mai pe o strada din sectorul Ciocana al Capitalei, este primarița comunei Budești, Nina Costiuc. Potrivit unui videoclip publicat pe rețelele de socializare, Nina Costiuc s-a aflat in concediu, iar automobilul cu…

Cine este șoferița care s-a rasturnat cu mașina la Ciocana

15:16, 20.05.2024 - Femeia care a avut de suferit in urma unui accident rutier, produs in seara zilei de 17 mai pe o strada din sectorul Ciocana al Capitalei, este primarița comunei Budești, Nina Costiuc. Potrivit unui videoclip publicat pe rețelele de socializare, Nina Costiuc s-a aflat in concediu, iar automobilul cu…

(foto/video) O mașina, facuta scrum in service-ul auto care a ars in capitala: Ce a ramas din incapere

11:46, 16.05.2024 - O mașina a fost facuta scrum in incendiul care s-a produs, astazi dimineața, la un service auto de pe strada Calea Basarabiei din capitala. Imagini de la fața locului au fost postate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgența, dar și de unii internauți.

Accident mortal in ziua de Paști: mașina condusa de un barbat a fost lovita de tren in Sibiu

09:05, 05.05.2024 - Un barbat de 38 de ani a murit, duminica, in ziua de Paști, dupa ce a patruns pe calea ferata dintre localitațile sibiene Ruși și Șeica Mare, deși semaforul instalat la trecere era roșu. Mecanicul trenului și calatorii nu au fost raniți.

Poate folosi soțul mașina firmei soției, daca nu are nicio legatura cu societatea? Cornel Grama: Un inspector "mai binevoitor” poate merge pe latura penala

08:11, 16.04.2024 - Unii antreprenori cumpara mașini pe firma și le folosesc in scop personal. Sa presupunem ca sunt doua persoane (soț-soție). Soția are o firma (100%), iar pe firma a luat o mașina. Soțul nu are legatura cu firma, nu e nici angajat la ea. Daca soțul folosește mașina in scop personal, risca ceva firma?

Ce a pațit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu mașina de pompieri din Cluj

23:35, 11.04.2024 - Mecanicul de locomotiva care a reușit sa evite in ultima clipa impactul cu mașina de pompieri din Cluj, care a intrat forțat pe calea ferata, a fost recompensat de CFR Calatori. Compania feroviara de stat a anunțat premiul pentru acest act eroic, fara a divulga insa valoarea acestuia.Intr-un comunicat…

O femeie de 36 de ani a fost gasita impuscata in piept, in masina sa, intr-o padure din Tulcea

20:35, 29.03.2024 - O femeie de 36 de ani a fost gasita impuscata in piept, in masina sa, intr-o padure din judetul Tulcea. Ea a fost declarata decedata, dupa ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Sotul acesteia anuntase Politia ca ea a luat arma letala din casa si a disparut.

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.


Ce parere ai despre aceasta stire?