Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Soacra își invită ginerele la masă”. Continuarea te va amuza copios

Publicat:

De-a lungul timpului, soacrele au fost „protagonistele” celor mai amuzante bancuri, așa cum este și cel pe care vi-l prezentam astazi. Cert este un lucru: in mai toate glumele, soacrele sunt caracterizate intr-un mod negativ, caci sunt considerate cicalitoare, doar ca personajul principal al glumei de astazi iși invita ginerele la masa, o intenție buna la prima vedere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Niciodata soțul meu nu a intarziat atat de mult!”. Continuarea te va face sa razi pe cinste

11:45, 04.04.2024 - Vrei sa uiți de griji și probleme pentru cateva momente, dar nu știi cum? Ei bine, relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari bancuri din toate timpurile.

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Planul lui Iohannis pentru NATO. 10 puncte importante

08:40, 13.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți ca va candida pentru șefia NATO. Șeful statului a spus și ce planuri are, daca va primi postul. Planul lui Iohannis pentru NATO! Presedintele Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO, iar mai apoi a prezentat 10 puncte referitoare la viziunea…

Batrana din Milano, snopita iin bataie de un roman, pe motiv ca a refuzat sa-i dea de pomana

10:35, 08.03.2024 - Incidentul șocant s-a petrecut chiar in centrul orașului Milano, scrie stiridiaspora, citand presa insulara.Victima, a carei identitate nu a fost dezvaluita public, se intorcea de la supermarket in momentul in care a fost acostata pe strada de catre cerșetor, iar dupa ce a refuzat sa-i dea bani, acesta…

Acces Direct. Soacra lui Cristi, declarații halucinante. Mariana il acuza pe ginerele ei ca a batut-o pe Victorița: „I-a spus ca eu am strans-o de gat” / VIDEO

18:41, 16.02.2024 - Soacra lui Cristi susține ca fiica ei, Victorița, care a plecat de acasa de duminica, ar fi fost batuta de barbat. Mariana spune ca astfel de episoade ar fi avut loc des și ca a vazut pe gatul femeii urme de violența.

BAIA MARE – Cand soacra iși reclama ginerele la poliție. Un intreg scandal

16:45, 16.02.2024 - Nu de puține ori sunt situații cand soacra iși reclama la poliție ginerele. Și de aici alte probleme in familie, pe langa cele existente deja. In 15 februarie a.c., la ora 14.14, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou erau sesizați in urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean…

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!

Banc: „Un barbat a salvat fiecare banut castigat in timpul vietii”. Continuarea te va surprinde

09:35, 11.02.2024 - Daca vrei sa incepi ziua cu zambetul pe buze, atunci este momentul sa citește cateva bancuri ce te vor amuza copios. Am pregatit pentru tine cele mai tare glume și care iți vor aduce buna dispoziție.


Ce parere ai despre aceasta stire?