Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Două doamne intră într-un compartiment de tren bine încălzit a cărui fereastră era deschisă”. Gluma care te va face să râzi copios

Publicat:

Uneori, o simpla calatorie cu trenul se poate transforma intr-un moment amuzant, așa cum surprinde și bancul pe care ți-l propunem astazi. Doua femei se afla in compartimentul unui tren, fiind nemulțumite fie de temperaturile prea ridicate, fie prea scazute.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, noua incurcatura la gluma cu Buzaul și Moldova. „Deci, asta este spiritul”

08:05, 15.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a revenit marți seara, in studioul Digi24, la glumele cu Buzaul și Moldova, spunand ca declaratia sa recenta a fost „neinspirata”. Ca sa demonstreze ca nu are nimic cu moldovenii, premierul a enumerat o serie de investiții guvernamentale in Moldova, incluzand de aceasta data…

Banc: „Seara tarziu se aud batai in ușa”. Gluma care te va amuza copios

11:11, 05.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai tari glume. Iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios. Iata cele mai tari bancuri.

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Timpul iarta: Ce GLUMA a spus Adrian Mutu in Turcia, la implantul de par!

20:05, 19.03.2024 - Fotbalistul Adrian Mutu, supranumit „Briliantul”, a luat o pauza de la antrenamentele echipei CFR Cluj pentru o misiune „speciala” in Turcia: un implant de par. Se pare ca nici marii fotbaliști nu sunt imuni la trecerea timpului, dupa cum a glumit el: „Timpul nu iarta pe nimeni, puțin in parți mi-am…

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

8 Martie – 8 Portrete. Doamne din Harghita și Covasna care inspira și sunt un exemplu in domeniul lor de activitate

15:35, 08.03.2024 - Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii va invitam sa ne oprim cateva minute la 8 personalitați feminine din Harghita și Covasna, care se remarca profesional in diferite domenii de activitate, lasand urme frumoase in memoria celor cu care au interacționat sau pe care i-au format de-a lungul timpului.…


Ce parere ai despre aceasta stire?